Nordsjö Visualiser

Visualiser farven med det samme på væggen
Se

Har I ikke plads til et børneværelse? Skab et hyggeligt område i hvilket som helst rum

Vi viser, hvordan I kan skabe et børneområde til jeres baby uden at flytte til en større bolig.

“Vi skal snart være forældre, men vi har ikke plads til et separat børneværelse. Hvordan kan vi skabe et særligt område til vores nye baby uden at flytte til en større bolig?”

Ønsket om at gøre noget ved hjemmet kan være stærk, når I venter et nyt lille familiemedlem. Men I behøver ikke flytte til en større bolig eller indrette et separat rum for at kunne skabe en særlig plads, hvor den lille nye kan være.

Ifølge en undersøgelse foretaget af Nordsjö indretter mere end 17 % af nye forældre faktisk et hjørne af deres eget soveværelse til et børneværelse, hvis de ikke har så meget plads. Én ud af ti forældre, som allerede har børn, lader dem dele et rum.

Har du brug for hjælp? Vores indretningstips hjælper jer med at skabe en hyggelig plads, hvor jeres kommende baby vil trives:

 

Kraftige, vandrette striber i forskellige grønne nuancer er en tidløs mulighed og fungerer godt for både piger og drenge i alle aldersgrupper.
Delt soveværelse med stribede vægge

 

Dele med søskende

Hvis jeres baby skal dele et værelse med ældre søskende, kan I få meget sjov ud af at bruge forskellige farver og mønstre til at skabe en tidløs indretning, som børnene vil elske.

Kraftige, vandrette striber i forskellige grønne nuancer fungerer godt for både piger og drenge i alle aldersgrupper. Markante striber i flere farver er et godt valg til lidt ældre søskende.

Alternativt kan I skabe klart definerede sovezoner ved at bruge forskellige mønstre eller farver i hver del at rummet. Nogle få pastelfarvede prikker kan gøre babyzonen spændende uden at overstimulere den lille ny. Klarere farver er perfekte til tumlinger og større børn.

Hvilke farver?

Misty Valence, Restful Le Havre og Bright Valence

 

Når I har gjort plads til en vugge, så vælg komplementærfarver, der definerer babyzonen i forhold til resten af soveværelset.
Neutralt soveværelse

 

Mal et hyggeligt babyhjørne i soveværelset

Hvis I bor i en lejlighed med ét soveværelse, er et børneområde i hjørnet en god måde at udnytte krinkelkroge på og sikre en god og tryg søvn for jeres baby.

Begynd med at rydde ud og op i soveværelset, så I præcist kan vurdere, hvad der skal gøres. Kan sengen skubbes op mod en væg? Kan I skifte gulvskabe ud med væghængte hylder? Når I har gjort plads til en vugge, så vælg komplementærfarver, der definerer babyzonen i forhold til resten af soveværelset.

Det er et godt trick at bruge en varm, neutral nuance, f.eks. grå/beige, til de voksnes soveområde og en klar komplementærfarve på væggen, hvor vuggen står. Lavendel er en meget anvendelig farve, der virker beroligende for barnet og giver farvepaletten en sofistikeret tone. Opnå en samlende effekt ved at male væghylderne i samme tone som væggen i babyzonen.

 

Hvilke farver?

Shiny Miramas

 

Opnå en samlende indretning ved at male hylder og skabe i en farve, der matcher farven i barnets hyggehjørne. Vælg en robust, vaskbar maling, hvis det er muligt, der gør det let at fjerne eventuelle pletter.
Opbevaringsidéer til børneværelset

 

Smart opbevaring

Når pladsen er begrænset, gælder det om at udnytte hver en krog i boligen, så begræns indkøb af nye møbler.

I stedet for et separat puslebord kan I overveje at konvertere en del af jeres garderobe eller skabsplads til en pusleplads. Eller læg en blød puslepude, der kan fastgøres, oven på en kommode, så I får en dobbelt funktion som pusleplads og opbevaringsplads.

Opnå en samlende indretning ved at male hylder og skabe i en farve, der matcher farven i barnets hyggehjørne. Vælg en robust, vaskbar maling, hvis det er muligt, der gør det let at fjerne eventuelle pletter.

Hvilke farver?

Dazzling Miramas og Illuminated Lyon

 

Tips

Hvis du ikke er sikker på, hvilke farver du skal vælge, kan du downloade Nordsjö Visualizer til din smartphone eller tablet for at se, hvordan rummet ser ud, når det er malet.

Peg blot med appen mod den væg, du vil male, vælg en farve fra Nordsjö-paletten, tryk på skærmen – og vupti!

Henter dataene, vent venligst...