Nordsjö Visualiser

Visualiser farven med det samme på væggen
Se

Hurtige køkkenløsninger, der ikke koster en bondegård

Syv lette måder til at skabe drømmelooket i dit nye køkken.

"Det er dyrt at flytte, så vi har ikke råd til det drømmekøkken, vi altid har ønsket os. Hvordan kan vi få det bedste ud af det køkken, vi har, uden det kommer til at koste for meget?"

Ifølge vores seneste globale undersøgelse mener mere end en tredjedel af alle, der har flyttet, at en istandsættelse af det nye køkken er altafgørende for at få boligen til at føles som et hjem.

Men hvis budgettet efter en flytning ikke rækker til et nyt køkken, har vores Nordsjö-farveekspert Louise Tod udtænkt nogle overkommelige og hurtige løsninger til et moderigtigt køkken.

 

Du kan forvandle et karakterløst hvidt rum til et hyggeligt samlingspunkt for hele familien med muldvarpegrå eller give rummet et skud energi med klare, lyse farver.
Skab en livlig baggrund

 

1) Mal væggene i køkken

Hvad enten du får køkkenvæggene malet af professionelle eller klarer det selv, kan du med maling sætte et personligt aftryk på dit nye køkken, uden det kommer til at koste dig alt for meget. Med muldvarpegrå kan du for eksempel forvandle et karakterløst hvidt rum til et hyggeligt samlingspunkt for hele familien, eller giv køkkenet et skud energi med klare, lyse farver.

 

Du kan opfriske dine køkkenskabe i et snuptag med et nyt lag maling.
Giv skabslagerne et nyt lag maling

 

2) Mal dine køkkenskabe

Du kan opfriske dine køkkenskabe i et snuptag med et nyt lag maling. Varme neutrale farver vil være et beroligende og alsidigt valg, mens sølvgrå giver dit køkken et moderne udtryk.

En frisk farve på køkkenskabenes bagbeklædning vil med garanti få smilet frem, hver gang du åbner skabsdørene.
Kolorit pa kokkenskabene

 

3) Mal dine køkkenskabes bagbeklædning

En frisk farve på køkkenskabenes bagbeklædning vil med garanti få smilet frem, hver gang du åbner skabsdørene. Du kan også vælge helt at fjerne dørene på de øverste køkkenskabe for at skabe et åbent, farverigt og muntert hyldesystem.

 

Hvis du ikke tør kaste dig ud i alt for stærke farver på dine køkkenvægge, kan du med fordel lege med vindueskarmenes udtryk.
Kaekke vinduer

 

4) Mal vindues- eller dørkarme

Hvis du ikke tør kaste dig ud i alt for stærke farver på dine køkkenvægge, kan du med fordel lege med karmenes udtryk. En forfriskende dyb blå farve vil give din køkkenindretning et sofistikeret udtryk og få rummet til at virke større, hvis væggene samtidig males i en lysere nuance.

 

Du kan nemt og enkelt give dit nye køkken en overkommelig overhaling og et frisk, nyt udtryk ved at udskifte skuffers og skabes gamle greb.
Giv malede kokkenskabe et pift med metalgreb

 

5) Udskift de gamle greb

Du kan nemt og enkelt give dit nye køkken en overkommelig overhaling og et frisk, nyt udtryk ved at udskifte skuffers og skabes gamle greb. Ønsker du et tidløst look, kan du overveje at anvende greb i klassiske materialer som messing eller børstet nikkel. Disse metaller vil tilføre dit køkken et elegant præg, og de står godt til stort set alle farver.

 

Du kan give din køkkenindretning et herligt spræl med brødrister, kaffekander eller service i livlige farver.
Fa sprael i dit kokken med farverigt tilbehor

 

6) Mal en tavle på din væg

Maler du et lille område med tavlemaling, kan du forvandle køkkenvæggen til et smart og iøjnefaldende sted til dine dosmersedler - og et fantastisk lærred for dine børns tegninger! Du kan også male en lang, vertikal stribe på den ene væg for at skabe en dramatisk effekt.

 

Maler du et lille område med tavlemaling, kan du forvandle køkkenvæggen til et smart og iøjnefaldende sted til dine dosmersedler - og et fantastisk lærred for dine børns tegninger!
Lav din egen tavle

 

7) Vælg tilbehør i klare, lyse farver

Fuldend forvandlingen med sjovt køkkentilbehør. Det er let at finde brødristere og kaffekander i livlige farver, og tilføjer du også service med knald på farverne, kan du virkelig give dit køkken et herligt spræl.

 

Vores bedste tip

Gå til hjemmesiden for at se vores banebrydende serie af pletafvisende produkter, der gør fjernelse af fedt og snavs til en leg.

Henter dataene, vent venligst...