Nordsjö Visualiser

Visualiser farven med det samme på væggen
Se

Hvilke farver er der i Nordsjös inspirerende Ambiance-paletter?

I Nordsjös nye inspirerende Ambiance-farvepaletter finder du 40 farver, fordelt på fire forskellige farvetemaer, fra moderne nutidigt til luksuriøst klassisk. Der er mange valgmuligheder - hvilken farve vælger du til din indretning? Her giver vi dig lidt tips og idéer. 

Med inspiration fra fire forskellige stilarter


Hvor vigtigt er valget af farve til vægge, lofter og træværk når du skal indrette dit hjem? Faktisk har det en enorm indflydelse på stemningen i rummene. Har du et udvalg af forskellige nuancer, som kan kombineres med hinanden på en interessant og inspirerene måde, kan du nemt og enkelt få det  ønskede arrangement og udtryk. Nordsjös nye paletter er specielt designet for at sætte farver i centrum. Nordsjös førsteklasses kollektion af indendørsmaling

Ambiance med HD-teknologi giver en meget rig farvegengivelse på vægge og træværk. Ambiance-paletterne består af hele 40 forskellige farver opdelt i fire atmosfærer – fra moderne nutidigt til luksuriøst klassiskt.

Den klare opdeling bruger fire stilarter, der hjælper dig med at kombinere farve, så du kan skabe dit drømmehjem. Her får du mere at vide om Nordsjös Ambiance-farvepaletter. 

Timeless Neutrals


Neutrale tidløse farver der matcher alle stilarter 


Timeless Neutrals-paletten består af tidløse og stilfulde farver. Vægge i disse farver og møbler, der harmonerer med dem, holder over tid, og samtidig smelter neutrale farver rigtig godt ind med al indretning. Farverne klarer sig godt i både et rummeligt hus og en mindre lejlighed. I den neutrale farvepalet er grundfarven ren hvid, som suppleres af nuancer af hvid, grå og brun. Light Montpellier, Sandy beach, Wild dove, Restful Sarcelles, Bakery Brown, Deep Roubaix, Barley beige, Deep Sarcelles og Industrial grey er 10 farver, der sammen skaber en smuk og meget klassisk palet.

Hvor kan man anvende Timeless Neutrals-paletten?  


Farverne i Timeless Neutrals-paletten er perfekte til rum, der bruges til afslapning og hvile, som f.eks. soveværelset. Tidløse farver passer også godt ind i stuen, da de frembringer en behagelige æstetisk oplevelse og giver en afslappende atmosfære. Faktisk er disse farver et sikkert valg, uanset hvor du anvender dem.


 

Modern Heritage


Farver der giver indretningen en luksuriøs karakter


Den anden farvepalette er Modern Heritage. Den indeholder farver inspireret af unikke indretninger fra fortiden. Hvis du vælger disse farver, skaber du et værelse med en virkelig luksurøs fornemmelse. Den neutrale farve Nordsjö Vanilla Cream er en cremet nuance af hvid, når den er bedst. Den suppleres af Cotta Love, Dandy Dust, First Violin, Misty Montrouge, Dazzling Narvik, Coastal beige, Camouflage green og Cinnamon Cake samt en  spændende mørk farve - Cobalt Night.

I hvilke rum kan de klassiske farver fra Modern Heritage-paletten bruges?


Farverne i Modern Heritage-paletten passer godt sammen med den klassiske stil og art deco. Dette er et rigtig godt valg til f.eks. stuen, især hvis resten af indretningen er i grå eller marineblå farver. Klassiske farver ser også godt ud i både soveværelset og kontoret. I sidstnævnte rum hjælper de luksuriøse farver på væggen dig med at fokusere på arbejdet og samtidig gør de rummet mere prestigefyldt. 


 

Contemporary Pop


Hvis du vil understrege indretningens individuelle karakter 


Contemporary Pop er paletten  der kombinerer moderne og nutidige farver. Takket være dem kan du lege med forskellige nuancer og skabe en original indretning. Hvis du vil have væggene til at svare til din individualitet, er farver fra Contemporary Pop-paletten et godt valg. Den neutrale farve i denne palet er en behagelig grå nuance, nemlig Bright Calais. De 9 andre farver er; Luxurious silk, Sunny meadow, Sunny day, Sweet Embrace, Blossom powder, Dusky Antibes, Lively viola, Clear Narvik og Magic Midnight. Selvom denne gruppe farver ved første øjekast ligner en broget blanding, er valget af farver meget nøje overvejet af Nordsjös farveeksperter, og farverne kan nemt kombineres og matches med hinanden. 

Til hvilken indretning skal jeg vælge Contemporary Pop-farverne?


Contemporary Pop er farver, der skiller sig ud, men som stadig passer ind mange steder. Uanset om det er en eklektisk, minimalistisk, moderne eller boho-stil, hjælper disse farver med at udtrykke dig. Farverne fra Contemporary Pop finder deres anvendelse, når du maler væggene i køkkenet, eller værelser og områder til dine fritidsinteresser. Farverne fungerer også rigtig godt i rum der anvendes som hjemmekontor.


 

Sustainable Future


Fremtidens farver med naturen i tankerne


Den sidste farvepalet af Nordsjös Ambiance-paletterne er Sustainable Future. Den indeholder farver, der kaldes ’fremtidens palet’, fordi hver enkelt farve er inspireret af naturen. Inddragelsen af disse farver i indretningen vil forbedre beboernes velvære, især hvis de samtidig kombineres med naturligt grønt. Den neutrale farve i  Sustainable Future-paletten er Simply bread – en energisk hvid nuance. Hovedfarverne er især nuancer af hvid, grå, grøn og marineblå. Disse omfatter; Light Le Havre, Green tea, Deep Rochefort, Tranquil dawn, Glowing Abisko, Forest retreat, Glowing Paris, Mountain ridge og Dark Valence. 

I hvilke rum vil Sustainable Future-farverne fungere?


Naturinspirerede farver hjælper dig med at skabe en hyggelig atmosfære i værelser designet til hvile og afslapning. Indretning med grønne nuancer er forbundet med skov, en behagelig gåtur i parken eller en frodig have, som bidrager til afslapning. Sustainable Future-paletten fungerer dog ikke kun i stuen eller soveværelset, men også i andre rum. Grøn, grå og hvid skaber energiske kombinationer, der ser godt ud på hjemmekontoret og giver dig mulighed for at fokusere endnu mere på at udføre opgaver og projekter. 


 

Hvilke Nordsjös Ambiance-farvepalette vælger du?


Hver af de fire paletter er fyldt med smukke farver. Vælg de farver, der matcher din indretningsstil og dine egne ønsker. Med Nordsjös Ambiance indendørskollektion bestående af højkvalitetsmaling til vægge, lofter og træværk, bliver malearbejdet en ren fornøjelse, og du kan se frem til et fantastisk slutresultat. 

Skab en indretning med en unik personlighed og stil.

Gør din indretningsdrøm til virkelighed med indendørsmaling af højeste kvalitet til vægge, lofte og træværk. Med Nordsjö Ambiance kan du lade din æstetiske sans flyde frit og udforske uendelig muligheder for udtryk. Sæt dit helt eget personlige præg med dit eget farvevalg eller tag udgangspunkt i en af de allerede udvalgte Ambiance-paletter med specielt valgte farver.

Henter dataene, vent venligst...