Nordsjö Visualiser

Visualiser farven med det samme på væggen
Se
@hvitelinjer og bloggerens farve

HviteLinjer Lion Heart

Jeg har valgt en gul farve. Jeg er normalt meget glad for neurale farver, så denne er valgt som lidt en kontrast til det. Det er en varm farve, og en farve som jeg føler er inde i modebilledet præcis nu, og derfor sikkert kan ses i interiør senere. Det er en farve som kan bruges sammen med mange andre farver. Jeg tror farven vil passe godt sammen med lyse og mørke gråfarver, brun, sort og hvid.

Præsentation af blogger: 

Jeg hedder Katrine Lindgjerdet og er 29 år. Jeg kommer oprindeligt fra Trondheim, men har boet i smukke Bergen i de sidste seks år. Her bor jeg sammen med min samlever Vegard, og vores to børn Sander på 3,5 år og Sebastian på 1 år. Min store lidenskab er interiør, design og styling. Jeg har vært interesseret i interiør siden barndommen, og mit barneværelse undergik ofte make-overs. Jeg har vært igennem mange stilarter gennem årene, men de seneste år har jeg vært tro mod det moderne og minimalistiske. Jeg elsker det enkle, og det afspejles både i min tøjstil og indretningsstil.

Præsentation af farven: Hvitelinjer Lion Heart

Jeg har valgt en gul farve. Jeg er normalt meget glad for neurale farver, så denne er valgt som lidt en kontrast til det. Det er en varm farve, og en farve som jeg føler er inde i modebilledet præcis nu, og derfor sikkert kan ses i interiør senere. Det er en farve som kan bruges sammen med mange andre farver. Jeg tror farven vil passe godt sammen med lyse og mørke gråfarver, brun, sort og hvid. Jeg valgte navnet Lion Heart fordi jeg fik associationer til en løve første gang jeg så den. Jeg har malet med farven i børneværelse, så navnet passer jo godt.

HviteLinjer Lion Heart

Anvendelse:

Jeg har mange neutrale farver hjemme, meget gråt og lyst, så denne farve kan fint bruges på møbler, en stol f.eks., eller til at male en enkelt væg. Ikke en stor stuevæg, men nogle små detaljer på væggen., eller en lille endevæg, som kontrast til de grå farver jeg har. Selv har jeg malet et børneværelse, både en hel væg og figurer på de modstående vægge. Jeg har desuden malet flere møbler i rummet med denne farve. Læs også: Sjov i børnenes værelse

Hvad betyder farver i indretningen?

Det er faktisk lidt vildt at jeg er endt med at vælge en gul farve, for det var nok ikke en farve jeg havde valgt for 1 eller 2 år siden. Men jeg føler det er noget som vil passe hjem til mig, og som kan være en kontrast de neutrale og kolde farver jeg har i dag.

Blogger @hvitelinjer maler vægge på børneværelse

Vil du læse mere om alle Katrines spændende projekter, så kan du følge hende her;
Blog: http://hvitelinjer.no/
Facebook: www.facebook.com/hvitelinjer
Instagram: @hvitelinjer , @white.interior@hekleskatter

Henter dataene, vent venligst...