Nordsjö Visualiser

Visualiser farven med det samme på væggen
Se

Hvordan du kan få et lille rum til at fungere for dig

Arbejdsområder på små steder ved smart zoneinddeling ved hjælp af farver.

Kontoret er blevet mobilt. Vi tager arbejdet med os, uanset hvor vi er, og grænserne mellem arbejdstid og fritid er mere flydende end nogensinde før. For de fleste af os er vores laptop vores bærbare kontor. Men ikke mange har plads til at dedikere et helt rum til arbejde – så hvordan afgrænser du arbejdet på et lille sted?

 

Fra lille rum til smart rum via fire nemme trin

Vælg et spisebord, der også kan bruges som arbejdsbord.
Laptop ved spisebord

 

Rum kan være meget mere dynamiske, end de måske først giver indtryk af. Først er de bare fire vægge, et loft og et gulv, men med lidt fantasi og de rette værktøjer kan de blive til så meget mere. Marieke Wielinga, Senior Color Designer hos AkzoNobel, forklarer: "At bo et lille sted handler om tilpasningsevne. Overvej at vælge et bord og stole, der både passer til computerarbejde og spisning, og god generel belysning, som bruges til at læse ved."

 

Vær kreativ i sengen

Gør din seng til et multifunktionsområde ved hjælp af smarte løsninger.
Seng med en bakke

 

Det er vel ikke nogen nyhed, at en seng ikke kun er til at sove i... "Hvis du vil have noget arbejde fra hånden, mens du ligger under dynen, kan du bruge en bakke til at skrive og stille en laptop på," siger Marieke. "Det er også vigtigt at gøre alle de rum, du bruger, inspirerende til både arbejde og leg ved at slå tonen rigtigt an via farvevalget."

Hvilke typer farve?
G0.05.45 og Restful Melun

 

Skab alsidige vægge i to toner

Definer arbejdsområdet med en farveflade.
Arbejdsområde med farveflade

 

I rum, der skal dække mange funktioner, er der behov for en fleksibel stemning. "Årets farve 2017, Blå brænding, er en gråblå, der fungerer perfekt som basisfarve i denne sammenhæng," siger Marieke. "Den er kølig, raffineret og elegant, men understøtter også en afdæmpet koncentration i forbindelse med arbejde. Den kan komplementeres med vægge i to toner, f.eks. flødefarve eller plantegrøn, som du kan splitte op med glimt af gul okker, fyldig rødbrun eller brændt orange."

Hvilke typer farve?
Denim Drift, Restful Melun, Dusky Paris, Dark Montpellier, Deep Antibes og Deep Nice

 

Idéer til enkle skrivebordspladser

Skab et arbejdsområde, som er integreret i en skænk.
Hjemmearbejdsområde i træ

 

"Hvis du vil have et dedikeret arbejdsbord i opholdsrummet, så lad det være let, og undgå at rode. Find en lille stol og nogle smarte opbevaringsløsninger, f.eks. hylder med klare accentfarver, eller markér zonen med en farveflade på væggen ud for skrivebordet."

Hvilke typer farve?
Deep Antibes og Denim Drift

 

Se videoen, og læs videre

Se flere enkle løsninger på arbejdszoner i hjemmet i: Design arbejdszoner i hjemmet

Henter dataene, vent venligst...