Nordsjö Visualiser

Visualiser farven med det samme på væggen
Se
Lilla soveværelse med vindueskarm malet i blåt
"Hvordan får jeg mit rum til at virke mere åbent med?"

"Hvordan får jeg mit rum til at virke mere åbent med Bright Skies™?"

Nordsjö Årets farve 2022 Bright Skies™ er en lys og optimistisk farve, som er perfekt til at give et rum et pust af frisk luft. Med de komplementære trendpaletter har vi udviklet fire ideer, som gør dine rum lettere og mere luftige, fra maling af loftet til tofarvede vægge...

Bright Skies™ er Årets farve 2022 fra Nordsjö. Denne lyse og naturlige blå bringer følelsen af frisk luft og åben himmel lige ind i dit hjem. Den er også utroligt alsidig og fungerer sammen med fire forskellige supplerende paletter, så du kan give ethvert rum en øjeblikkelig følelse af lys og rum, uanset størrelsen. 

Kombinationen af farvetoner understøtter hinanden, uanset hvordan og hvor du bruger dem. Bright Skies™ kan lysne og opfriske en stor væg- eller loftsflade, men den er også en effektfuld accentfarve, der fremhæver dele af et rum eller skaber et fokuspunkt. De fire tilknyttede paletter giver dig uendelige muligheder for at kombinere farverne. 

Her er fire nemme ideer til at transformere et rum med Nordsjö Årets farve 2022 og dens paletter. Se videoen for at få mere inspiration.

1. Udvid rummets funktion med et malet loft

Spisestue med loft malet i blåt

Kig op og skab din egen himmel med et loft malet i Nordsjö Årets farve 2022 Bright Skies™. Denne opløftende farve er med til at skabe en oplevelse af åbenhed i ethvert rum og skaber en skøn forbindelse til naturen udenfor. Kombineret med lette komplementære farvetoner eller brugt for sig selv vil du opleve, hvordan den fremhæver det naturlige dagslys. 

Farver - farvenavn og farvekode:

Bright Skies™ T0.10.70
Nordsjö Light Rochefort GN.01.89
Nordsjö City life FN.02.77

2. Match vægge og skabe

Køkken med vægge og skabe malet blå

Giv dit køkken nyt liv ved at male både skabsdøre og vægge i Bright Skies™. Denne luftige, lette og opfriskende farve giver ikke kun et frisk pust, men fremhæver dagslyset, så dit køkken føles mere åbent. At male vægge i samme farve samler rummet og får det hele til at hænge sammen. 

Farver - farvenavn og farvekode:

Bright Skies™ T0.10.70

3. Prøv tofarvede vægge

Tofarvet væg i blåt og hvid som baggrund til bord og stole

At male vægge i to komplementære farver kan give et rum mere karakter. Hvis du bruger en dybere farvetone til den nederste halvdel og en lysere farvetone øverst, øger du oplevelsen af rummets højde ved at trække blikket opad. Et let og smart trick, det øjeblikkeligt får dit rum til at virke mere åbent. 

Farver - farvenavn og farvekode:

Nordsjö horizons S9.03.81
Bright Skies™ T0.10.70
Denim Drift S0.10.50

4. Opdater din arbejdsplads

Kontor med blå vægge, rundt bord og lyserød stol

Nordsjö Årets farve 2022 Bright Skies™ skaber den perfekte kulisse for en travl hverdag og giver en luftig oplevelse af ubegrænset plads til alle rum. Dens lyseblå farve giver klarhed i et travlt hjem og etablerer en skøn forbindelse til naturen udenfor. Omkring vinduer kan Bright Skies™ trække følelsen af frisk luft ind i rummet og fremhæve dagslyset. 

Farver - farvenavn og farvekode:

Bright Skies™ T0.10.70

Læs mere om Årets farve, farvekombinationer, værelsene og interiør.

Henter dataene, vent venligst...