Nordsjö Visualiser

Visualiser farven med det samme på væggen
Se
Køkken med grøn og lyseblå baggrund
"Hvordan kan jeg opdele et åbent rum i zoner?"

"Hvordan kan jeg inddele et rum med Nordsjô Årets farve 2022?"

Det behøver ikke være kompliceret at skabe et multifunktionelt hjem, samtidig med at det får et frisk pust af farver. Brug nemt Nordsjô Årets farve 2022 Bright Skies™ og dens komplementærfarver til at inddele et åbent rum i zoner. Her er fire ideer, der er lette at gå til...

Uanset størrelsen på dit åbne rum kan zoneinddelingen i separate områder øge udnyttelsen af rummet, især hvis det har flere funktioner – f.eks. som stue, arbejdsplads og legeområde. Maling er fantastisk til dette formål, da forskellige farver til forskellige områder kan give områderne i et rum hver deres identitet, også uden vægge. 

Nordsjô Årets farve 2022 Bright Skies™ og dens paletter giver dig brugsklare og perfekt afstemte farveskemaer, som gør det let at inddele et rum i zoner. Hvordan du bruger disse farvekombinationer, afhænger af de zoner, du har brug for, men Bright Skies™ og dens farvetoner fungerer sammen på flere måder og giver en oplevelse af fleksibilitet og frisk pust til ethvert åbent rum.

Her er fire nemme metoder til at zoneinddele ved hjælp af Nordsjô Årets farve 2022 Bright Skies™. Du kan finde flere ideer ved at se videoen.

1. Mal et hjemmekontor

Soveværelse med blåt loft og brun væg bag sengen

Hvis et sted til afslapning som f.eks. en stue eller et soveværelse er det eneste sted, der har plads til et skrivebord og en stol, kan du vælge en baggrund til rummet, der fungerer, uanset hvad du bruger rummet til. Her giver farvetonerne fra Workshop-paletten varme, mens et loft er malet i Bright Skies™ trækker naturen ind og giver en frisk og luftig fornemmelse. 

Farver - farvenavn og farvekode:

Nordsjö terra flame D3.32.55
Bright Skies™ T0.10.70
Nordsjö Spiced Honey E4.22.49

2. Opdel et rum til lektier og leg

Børneværelse, hvor væggen er malet i gult og blåt

Når et rum skal tjene to formål, som dette børneværelse, er det en smart løsning at opdele det i forskellige farver. Bright Skies™ er den helt rette nuance til at fremme fokus og koncentration, mens en afpasset tone af dæmpet sennep er perfekt til leg. En skillelinje i en frisk farve giver et ekstra løft. 

Farver - farvenavn og farvekode:

Deep Rochefort F9.20.70
Nördsjo Cobra Bite G4.40.80
Bright Skies™ T0.10.70

3. Fremhæv en funktion

Stue med gulvet malet i blå

Markér et afsnit af et større rum som f.eks. dette kontor med farve. Når du bruger en farve til at definere rummet på denne måde, bliver det lettere at adskille arbejde og afslapning, og Bright Skies™ er den perfekte lette og luftige farvetone til at øge koncentrationen. Resten af rummet har fået bløde nuancer af lyserødt og dæmpet sennep, og bliver det perfekte sted at slappe af efter en travl arbejdsdag. 

Farver - farvenavn og farvekode:

Bright Skies™ T0.10.70
Dark Montpellier F6.55.54
Nordsjö Floating Petal B6.05.73
Deep Rochefort F9.20.70

4. Forbind flere rum med samme farve

Blå cirkel på brun væg og andet rum, der er malet i blåt

Hvis der er en delvis opdeling mellem tilstødende rum, kan maling være med til at binde de to områder sammen. Her afspejler en cirkel med Bright Skies™ farven på væggene længere væk og trækker den luftige oplevelse af himlen fra kontoret ud i gangen. 

Farver - farvenavn og farvekode:

Bright Skies™ T0.10.70
Nordsjö Spiced Honey E4.22.49

Læs mere om Årets farve, farvekombinationer, værelsene og interiør.

Farver indlæses...