Nordsjö Visualiser

Visualiser farven med det samme på væggen
Se

Interiør bloggernes nye favorit – prøv den nye smarte Colour Tester fra Nordsjö

Den 32-årige interiør-entusiast, Kristina Hede Fogsgaard, arbejder til dagligt som indretnings-konsulent og Social Media ansvarlig for Invita køkkencenter i Aarhus, og driver samtidig bloggen www.rosemille.dk, hvor hun hovedsageligt skriver om indretning, børneværelser og børnemode. Herudover har hun også Instagram profilen @_rosemille og administrerer profilen @invitaaarhus.

Konstant forandring

- Vores hjem er under konstant forandring på grund af alle de projekter, som bliver ved med at dukke op i mit hoved og som stiller sig i kø, for at blive ført ud i livet. Jeg malede et firkantet felt med den nye Colour Tester, med hver af de 3 farveprøver og jeg må bare sige at det aldrig har været nemmere. Nordsjö er i mine øjne et brand som er med forrest, helt fremme i bussen, hvad angår trends og nytænkning.

Da malerprojekterne har hobet sig op hos familien igennem en årrække, valgte hun at afprøve den nye lille Colour Tester fra Nordsjö, med maling og rulle i ét, i stedet for at man skal prøve at tænke sig til farverne på væggen, som man gør det med et traditionelt farvekort. Hun malede prøverne både på det mest lyse sted og det mest mørke sted i rummet, da farver kan variere meget, på grund af lysets ændring i løbet af dagen. Det er vigtigt at huske. Derudover skal man helst male minimum to gange med Colour Tester´eren, for at få den samme farve som ved almindelig maling.

- Jeg satte som noget af det første, min indretning sammen med farveprøverne og prøvede blandt andet med en plante foran.

Enkelt at prøve farverne

Med hjælp fra den nye Colour Tester med indbygget minirulle, er det super enkelt at prøve farverne af i sit hjem. Man fjerner bare beskyttelses-folien, trykker lidt maling ned på/i rullen og går i gang. Der er rigtig mange lækre farver at vælge imellem og Kristina havde et væld af idéer, men faldt blandt andet for Årets farve 2019 Spiced Honey, som hun beskriver som “spot on” når det kommer til en farve som er super fashionable. Hun valgte til sidst farven Restful Melun  som passede bedst med hendes eksisterende interiør.

- Jeg har netop købt et par smukke nederdele til mine piger, næsten i samme farve og blev derfor helt opstemt, da jeg pakkede farven ud. Farven Sparkling Calais var også i spil. Det er en meget lys beige tone, som ville være diskret men stadig skabe kontrast på min væg. Dét den farve kunne var at få stuklofterne til at træde frem. Det endte dog med min oprindelige plan om kun at male væggen med gallerihylderne og da jeg fik farven Restful Melun op, og satte et par af billederne foran, var alt bare perfekt.

Varme nuancer passer rigtig godt til den mørke tid vi går imod og er også meget populære i øjeblikket. Kristina påpeger at man kunne vælge en af farverne på én væg og så f.eks. male et møbel, eller en del af en anden væg, i en anden farve.

- Da jeg først malede med Restful Melun tænkte jeg, at den nok lige blev lidt for feminin til en spisestue. Men så snart jeg fik de sorte rammer, noget messing og lidt grønne blade og natur med ind i helhedsbilledet gav det rigtig god mening. Det lysegrå køkken, som ligger op til gallerivæggen, har bestemt fået lidt ekstra glød med den nye rosa tone i rummet. Et af Kristina Hede Fogsgaards efterårs-tips er blandt andet, at velour stadig er hot, og at der er rigtig mange lækre brændte naturfarver at vælge imellem. Derudover kan man også nemt bløde indretningen op med nogle ekstra puder og varme tæpper her i efteråret. Det er bare med at komme i gang med at afprøve alle de nye spændende farver i hjemmet – og det er nu gjort langt nemmere med den nye Colour Tester fra Nordsjö.

Farveprøverne kan købes i alle butikker som forhandler Nordsjö maling - find din nærmeste butik her. Og på Nordsjö’s egen webshop, som du finder her.

Farver indlæses...