Nordsjö Visualiser

Visualiser farven med det samme på væggen
Se
AnnaKubel Green Forest

Kubel Green Forest

Jeg har valgt en grøn signaturfarve, som jeg syntes går rigtig fint sammen med gråt, beige og jordnære toner. En meget rolig og harmonisk farve.

Præsentation af blogger:

Jeg hedder Anna Kubel og jeg arbejder som stylist. Jeg bor på en stor gård lidt uden for Norrtälje ved Stockholm i Sverige, sammen med min samlever og vores to børn Hollie og Bianca.
I vores gamle hus er der stadig masser af projekter i gang, og på min blog kan I følge alt fra renoveringer, mit arbejde, børn, rejser og de små øjeblikke i livet som jeg holder lidt ekstra af!

Præsentation af farven: Kubel Green Forest

Jeg har valgt en grøn farve, som jeg syntes går rigtig fint sammen med gråt, beige og jordnære toner. En meget rolig og harmonisk farve. Vi bor i skoven, hvilket inspirerer mig meget og det er nok derfor jeg har valgt en grøn. Jeg inspireres altid meget af skoven, naturen og landskabet omkring mig, og de jordnære farver som knytter sig til det. 

AnnaKubel og signaturfarven Kubel Green Forest

Anvendelse: 

Jeg syntes min farve vil være rigtig fin bl.a. i et soveværelse, fordi jeg syntes at grøn skaber en meget hyggelig stemning og en ro i rummet. Selv har jeg anvendt den på mine køkkenlåger, og det er min måde at bringe naturen ind i mit køkken. 

Hvad betyder farver i indretningen:

Farver i indretningen er utroligt vigtig, det kan fremhæve indretningen på en fin måde. Farvesammensætningen i et hjem er ekstremt vigtig. Selv er jeg glad for at anvende beige, mange nuancer af grå og selvfølgelig grøn, som lidt er min favorit farve. Jeg har jo et grønt køkken og mange grønne detaljer i vores hjem. 

AnnaKubel maler køk i en grønn farve

Vil du læse mere om alle Annas spændende projekter, så kan du følge hende her:
Blog: http://www.lovelylife.se/annakubel/
Instagram: @annakubel

Henter dataene, vent venligst...