Nordsjö Visualiser

Visualiser farven med det samme på væggen
Se

Kunsten at vælge den rigtige grå farve

Grå farver går aldrig af mode. Det er både en trendy og klassisk farve. Hjemme hos indretnings-influencer Katrine Lindgjerdet er stuen malet med vores smukke sod-grå farve, Glowing Calais.

Når Katrine Lindgjerdet som har bloggen hvitelinjer.no og instagramkontoen @hvitelinjer skulle male sin stue, faldt valgte på en neutral mellemmørk grå farve. Som Katrine skriver på sin blog: Grå er ikke bare grå, der findes så utrolig mange grå farver at vælge imellem, så inden jeg bestemte mig for hvilken grå farve jeg ville have på væggen, havde jeg prøvemalet med syv forskellige farver først. Farven som Katrine til sidst valgte hedder Glowing Calais og er en smuk mellemmørk, sod-grå farve. Jeg er så tilfreds med farven! Det var præcis den grå farve jeg ledte efter, siger Katrine

Vil du se om farven Glowing Calais passer til dit hjem? Klik din Colour Tester hjem direkte til postkassen her.

Med grå farver skaber du en rolig og behagelig atmosfære

Gråt kan fint kombineres med de fleste andre farver, så det er ikke mærkeligt at mange netop vælger en grå farve når de skal male om. Der findes samtidig et stor udvalg af grå farver, fra de lyse, milde nuancer til de mørkere farvetoner som tilfører kompleksitet og attityde.


For at finde den grå farve som passer dig bedst, er det vigtigt at du udgår fra forudsætningerne i værelset, tænker på helheden samt hvilken stemning du vil skabe. Køligt nordlys fra store, generøse glaspartier kan få en neutral farve til at føles kold. Et værelse som vender mod syd byder på det modsatte: her forstærkes allerede varme toner, mens neutrale og svagt kolde farver kan blive varmet af lyset. Læs mere om grå farver her.

Prøve-mal

Det er altid en god idé at prøvemale en del af væggen for at se hvordan farven passer til præcis det værelse du har planer om at male. Vil du se om farven Glowing Calais passer til dit hjem? Prøve-mal farven med vores Colour Tester som er i en innovativ forpakning med maling og mini-rulle i ét. Klik din Colour Tester hjem direkte til postkassen her.

Henter dataene, vent venligst...