Nordsjö Visualiser

Visualiser farven med det samme på væggen
Se
Lena Lidman Dusty Green

Lenas luftige soveværelse i vidunderlige naturfarver

Et af husets smukkeste rum hjemme hos Lena Lidman er soveværelset, hvor væggene er malet med Lenas egen farve, Lenas Dusty Green.

Lena Lidman kommer fra det nordlige Sverige og bor i byen Umeå. Hun interesserer sig for indretning og design og elsker at lave projekter hjemme og fotografere. Lena Lidmans fornemmelse for stil og indretning har givet hende over 22.000 følgere på Instagram, hvor har instagramkontoen @lenalidman85.

For ca. et år siden købte Lena og hendes kæreste Anders en gammel svensk ødegård uden for Umeå. På mindre end et år har de sat huset i stand og frisket rummene op med smukke tapeter, maling og gamle detaljer, og nyder nu livet i det smukke 1800-tals hus sammen med deres børn Nils og Elsa. Lenas store interesse for indretning og design er tydeligt overalt i hjemmet.

Dus grønnfarge i gangen hos Lena Lidman

-Når jeg skal vælge farver hjemme, er det vigtigt for mig at der er en rød tråd i indretningen og det gælder for alle rum og materialer. Selv anvender jeg ofte beige og gråt med indslag af grønt. Det er de gennemgående farver for alle rum og materialer hjemme hos os, fortæller Lena. Et af de smukkeste rum er soveværelset, som hurtigt fik en kærlig overhaling, og hvor neutrale farver og materialer nu er i fokus. Fra den fine seng, som får alt den plads den fortjener og de smukke originale trægulve til træmøblerne med charmerende patina. Alt dette indrammes af væggene som har fået en mat finish i Lenas egen dæmpede grågrønne signaturfarve ”Lenas Dusty Green”, som giver rummet et løft og endnu mere personlighed uden at være for meget.

-Jeg har valgt denne lidt dæmpede grågrønne farve fordi jeg syntes den passer rigtigt fint ind i den farveskala jeg ofte anvender hjemme. Det er en mild behagelig farve som opleves helt forskellig afhængig af hvordan lyset falder på den. Jeg holder rigtig meget af de jordnære toner og jeg tror at denne farve kan fungere hjemme hos mange og fungerer i de fleste rum, fortæller Lena.

Lena Lidman maler soveværelse

Lena Lidmans bedste tips til soveværelset:

• Gem ikke sengen væk i et hjørne, men lad den få den plads den fortjener

• Vælg sengetøj i farver og materialer som retfærdiggør, at de vises frem som en del af rummet.

• Store planter på gulvet giver rummet karakter.

• Bland gammelt og nyt, det giver soveværelset charme og personlighed.

• For at være sikker på at du har valgt den rigtige farve – mal altid en prøve på væggen først! Det bliver aldrig helt den samme farve, som den du har set på et billede, og hvordan farven opleves vil afhænge af hvordan lyset falder i rummet.

Lena Lidman Dusty Green

Vidste du at…

• Grøn associeres med velbefindende og psykisk balance, men det er ikke alt.. farven, som vi finder i skoven og naturen, siges også at være stresslindrende, hvilket gør den til et perfekt valg i soveværelset.

• Lys grågrøn som eukalyptus, oliven, frodige skovtoner og mint-nuancer giver alle samme effekt.

Lenas Dusty Green er en del af paletten Nordic Colours 2018, som er en palet skabt af 9 dygtige nordiske indretningsbloggere. Se alle farverne i paletten her

Tag springet og brug flere farver i dit hjem – læs indretningseksperten Anna Kubels gode råd til hvordan du griber det an 

Henter dataene, vent venligst...