Nordsjö Visualiser

Visualiser farven med det samme på væggen
Se

Mørke farvetrends

Vi afslører vores yndlingsfarver til eventyrlystne boligejere.

"Jeg vil gerne vove pelsen lidt og prøve at male mit hjem i anderledes farver, nu jeg er flyttet."

Ifølge vores seneste globale undersøgelse lader 31 % af alle adspurgte sig inspirere af modebilledet og nye trends, når deres nye bolig skal sættes i stand. Og eventyrlystne boligejere, som gerne vil prøve noget nyt, kan med fordel blive inspireret af de mørke og stemningsfulde farver, der virkelig er i vælten lige nu.

Med mørke farver kan du på en nem og overkommelig måde give din bolig en sofistikeret atmosfære. Du bør dog huske ordsproget "alt med måde" og eventuelt nøjes med blot at male en kontrastvæg.

Se vores udvalg af moderigtige farver, og hvordan Nordsjö kan hjælpe dig med at få looket.

 

En ametystfarvet væg vil straks give dit hjem en lidenskabelig atmosfære, og farven fungerer rigtig godt i større rum, for eksempel en stue.
Lidenskab med lilla

 

1) Ametyst

Denne smukke lilla nuance er livlig og tillokkende, og så er den meget mere alsidig, end du måske tror. En ametystfarvet væg vil straks give dit hjem en lidenskabelig atmosfære, og farven fungerer rigtig godt i større rum, for eksempel en stue. Sætter du den sammen med komplementærfarver som mosgrøn eller klar gul samt visse røde og blå nuancer, vil du opnå en meget flot effekt.

 

Mørkegrå vil straks give dit rum et eksklusivt udtryk. Da farven er recessiv, tiltrækker grå ikke øjet, og er derfor et godt alternativ til andre neutrale farver som hvid eller flødefarver.
Et sofistikeret udtryk med gra

 

2) Stormfuld grå

Mørkegrå vil straks give dit rum et eksklusivt udtryk. Da farven er recessiv, tiltrækker grå ikke øjet, og er derfor et godt alternativ til andre neutrale farver som hvid eller flødefarver.

 

En dyb, chokoladeagtig rød farve vil give dit nye hjem masser af drama.
Klassisk look med klassiske farver

 

3) Dybrød

En dyb, chokoladeagtig rød farve vil give dit nye hjem masser af drama, så du bør bruge den med måde. Sætter du farven sammen med hvide vægge eller hvidt træværk, vil du opnå en romantisk og elegant atmosfære, som er perfekt til soveværelset.

 

Petroleumsblå er med sine blå og grønne nuancer en meget fredfyldt farve, som du sagtens kan bruge løs af i dit nye hjem.
Prov med en tidlos petroleumsbla

 

4) Tidløs petroleumsblå

Petroleumsblå er med sine blå og grønne nuancer en meget fredfyldt farve, som du sagtens kan bruge løs af i dit nye hjem. Du kan balancere looket med mintgrøn og opnå en beroligende virkning eller sætte farven sammen med sennepsgul for et udtryk med mere kant.

 

Smaragdgrøn er en meget flot farve, som gerne forbindes med rigdom og luksus. Gør ekstra indtryk ved at sætte farven sammen med fløjsbløde blå nuancer og guldfarver.
Fa energi med smaragdgronne vaegge

 

5) Smaragdgrøn

Smaragdgrøn er en meget flot farve, som gerne forbindes med rigdom og luksus. Farven har et storslået udtryk, så brug den gerne i spisestuen med neutrale farver, eller, hvis du har mod på et vildere udtryk, med fløjsbløde blå nuancer og guldfarver.

 

Vores bedste tip

Hvis du stadig er i tvivl om, hvorvidt du tør kaste dig ud i at male med mørke farver, kan du downloade vores Nordsjö Visualizer-app til din smartphone eller tablet. Hold din enhed op mod væggen, du ønsker at male, så du får den i app'ens søger, vælg en farve fra Nordsjö farvekort og klik for at se, hvordan rummet vil se ud, når det er blevet malet.

Henter dataene, vent venligst...