Nordsjö Visualiser

Visualiser farven med det samme på væggen
Se
Pudsede facader - gule, hvide og grå
Bliv inspireret af pudsede facader

Uimodståelige husfacader!

Traditionen med pudsede huse er lang og stærk, og vi nyder de smukke huse i forskellige arkitektoniske stile. Vores kollektion af farver til puds- og miniralske overflader er specielt udvalgt til at passe til vores nordiske natur og nordiske lysforhold. Hvad der passer til netop dit hus afhænger af husets arkitektur og hvilke omgivelser huset ligger i. 

Udendørs træbeskyttelse til facaden

Når du vælger farver til udendørsbrug, er det vigtigt at vide, at farverne vil opleves som lysere og kraftigere, når de males op på en stor overflade. Du skal derfor ofte vælge en mørkere og mere dæmpet farve, end den der er blevet din favorit på en lille farveprøve. Prøvemal gerne på en større udendørs overflade, inden du bestemmer dig endeligt for en farve. Tænk også på helheden når du vælger farver, så facaden, vinduer og døre samt andre detaljer fungerer fint sammen. Fremhæv smukke detaljer med en kontrast farve og skjul det der er mindre smukt, ved at male det i samme farve som baggrunden.

Hvid, beige og naturfarvede pudsede facader


Hvid med en anelse gult og sort i skaber en behagelig hvid farve til facaden. Sandbeige og brun giver en åbenlys tilknytning til naturen.

Hvide, beige og naturfarvede pudsede facader

Pudsede facader i farverne Nordsjö white, Grey slate, Fine clay

Gule og røde pudsede facader

Variationer af gul og rød giver en varm og traditionel fremtoning, og er samtidig smuk på ny arkitektur.

En dæmpet gul smelter fint ind i omgivelserne, mens en stærk gul farve får huset til at træde mere frem. Bliver du inspireret af en klar rustrød, rød eller måske romantisk lyserød farve? Vælg en farve ud fra hvad du kan lide, men se gerne på helhedsbilledet, så det matcher farverme på nabohusene.

Gula och röda putsfasader

Husfacader i farverne Scandinavian Sand, Fired brick og Red brick 

Grå og sorte farver til pudsede facader

Grå farver giver din facade en sober følelse og kan kombineres med mere tydelige farver på vinduer og døre for at skabe ekstra karakter. Farverne giver en smuk baggrund til grønne planter og naturbejdsede planker. 

Mørkere grå farver passer godt til en mere moderne arkitektur - vælg den nuance af grå eller sort som passer til lige dit hus.

Pudsede facader i farverne (venstre - højre):  Wolf cub, Amandine og Grey Command 

Blå og grønne farver til pudsede facader

Blå og grønne farver har ikke så lang en historie som farve til husfacader og er derfor mere fremtrædende i bybilledet. Vi har samlet nogle smukke, dæmpede farver og nogle mere tydelige, som tager for sig. 

Huse der er malet grønne, falder fint ind med naturen og alt det grønne, mens blå huse opsuger himlens kølige toner. 

Pudsede facader i farverne Awakening feel, Frosted glass og Dusky Paris

Farver indlæses...