Nordsjö Visualiser

Visualiser farven med det samme på væggen
Se

Match og kombiner farverne fra Nordsjö Ambiance-farvepaletterne – hvordan gør man?

Når du skal renovere et hjem eller et rum, er valget af farve en af de centrale beslutninger, du skal tage. Farverne påvirker jo rummets æstetik og det er derfor vigtigt at vælge farver, der matcher hinanden for at opnå en harmonisk balance. Den opgave er ikke altid let. Ved hjælp af Nordsjös inspirerende Ambiance-paletter kan du nemt kombinere og matche farver.

Unikt Nordsjö Ambiance- palette design


De fire Ambiance-paletter har et unikt design – ved hjælp af deres struktur kan du nemt kombinere farverne og få den perfekte effekt hver gang. Du behøver ikke at have erfaring med boligindretning, men du kan være sikker på, at du vælger farver, der fungerer flot sammen.  Hver palet består af 10 farver, hvoraf en af farverne danner en neutral base, der passer perfekt sammen med alle de andre farver i paletten. De øvrige 9 farver er arrangeret med 3 i hver række, vandret og lodret. 

I denne artikel introducerer vi fire måder at matche og kombinere farverne fra Nordsjös nye Ambiance-farvepaletter. 

Metode 1: Kombiner farverne lodret


Den første måde at opnå gode resultater på er ved at bruge tre farver der ligger på lodret række med hinanden.

Hvis du for eksempel ønsker at male med farver fra Ambiance-paletten Timeless Neutrals, finder du Nordsjös Restful Sarcelles, Bakery Brown og Deep Roubaix i en lodret række.

Kombinationen af disse tre farver giver et meget æstetisk og tiltalende resultat. Du kan for eksempel male en væg, eller en del af den, med den mørkere nuance og bruge de lysere nuancer på resten af væggen eller tilstødende vægge.

Meget afhænger af dine egne ønsker og størrelsen på rummet, men én ting er sikkert – at kombinere de farver der ligger ved siden af hinanden i en lodret række, giver altid et godt og tiltalende resultat!

Metode 2: Kombiner farverne vandret


Når du planlægger at male om, har du også mulighed for at kombinere de farver der ligger vandret af hinanden i en farvepalette.

For eksempel har Modern Heritage paletten 10 farver der giver rummet en meget luksuriøs karakter. På én linje finder du for eksempel farverne Nordsjö Dandy dust, Dazzling Narvik og Camouflage green. Disse farver harmonere smukt med hinanden og kombineres fint. Udnyt de omhyggeligt designede Ambiance-farvepaletter og design din indretning uden at gå på kompromis. 

Metode 3: Kombiner tre farver


Nordsjös Ambiance-paletterne er alsidige, så du behøver ikke altid at bruge tilstødende farver – lodret eller vandret. I bund og grund kan du kombinere alle farverne fra én palette. Husk blot, at der normalt maksimalt anvendes tre farver, når du skal indrette med farver, så det ikke bliver for meget. Det er rigtig godt altid at holde sig til den regel. Hvordan vil sådan en kombination fx. se ud i praksis?

Hvis dit mål er en indretning, der refererer til naturen, så anvend paletten ’Sustainable future’.  Som beskrevet ovenfor kan du kombinere tre farver ud af de ni. Forstil dig, hvor utrolig smuk din indretning vil se ud med vægge malet i for eksempel Deep Rochefort, Forest retreat eller Mountain ridge. Disse farver harmornere rigtig godt med hinanden, og den dybeste nuance kan anvendes som et vigtigt dekorativt element på væggen for at tiltrække ekstra opmærksomhed.

Metode 4: Kombiner en neutral farve med to andre


Husk, at hver Ambiance-palette indeholder én neutral farve. Det er en universel farve, der sætter tonen for de andre farver. Derfor er den fjerde måde at kombinere farver på at vælge hovedfarven og derefter kombinere den med to andre farver fra paletten. Se, hvordan denne idé fungerer for Contemporary pop-palletten. Du kan kombinere en neutral farve (Bright Calais) og to ’hjælpe’-farver (Clear Narvik og Sweet Embrace) for at få en perfekt æstetisk effekt. 

Leg med farverne fra Nordsjös Ambiance-paletter


De nye Ambiance-paletter fra Nordsjö har uendelige arrangementsmuligheder. Brug dem ved at kombinere farver fundet i den valgte farvepalette. Anvend vores tips og afprøv alle fire metoder. Takket være disse paletter kan du nemt opdatere hele dit hjem eller dit yndlingsrum – og skabe din drømme indretning!! 

Skab en indretning med en unik personlighed og stil.

Gør din indretningsdrøm til virkelighed med indendørsmaling af højeste kvalitet til vægge, lofte og træværk. Med Nordsjö Ambiance kan du lade din æstetiske sans flyde frit og udforske uendelig muligheder for udtryk. Sæt dit helt eget personlige præg med dit eget farvevalg eller tag udgangspunkt i en af de allerede udvalgte Ambiance-paletter med specielt valgte farver.

Henter dataene, vent venligst...