Nordsjö Visualiser

Visualiser farven med det samme på væggen
Se
Sorte matte overflader giver et subtilt udtryk

Sorte matte overflader giver et subtilt udtryk

En mat træbeskyttelse kan løfte dit hus til nye højder.

Matte overflader giver et subtilt udtryk

En mat træbeskyttelse kan løfte dit hus til nye højder. Nordsjös nye produkt Supermatt kombinerer en helmat oveflade med høj kvalitet. Det giver en maling hvor farven opleves dybere og mere naturlig, samtidig med at malingen beskytter dit hus i langt tid.

Matte overflader giver et subtilt udtryk

Moderne og traditionell husfarve

Vores nye træbeskyttelse findes i et bredt udsnit af farver. For at hjælpe dig på vej, viser vi her en række farver som passer til både moderne og traditionelle huse. Stilren hvid, grå og næsten sort, men også stærkere farver som udstråler både tradition og attitude.

Moderne og traditionell husfarve

Sådan maler du dit hus

  1. Afdækning. Beskyt det som ikke skal males. Tag, tagrender, nedløbsrør etc. Glem ikke at beskytte området omkring huset.

  2. Sørg for at træet er tørt. Træbeskyttelsen skal beskytte facaden mod bl.a. vand. Derfor er det vigtigt at træet er tørt når du maler det. Fugtigheden må ikke overstige 16%. Du kan købe fugtmålere hos din lokale farvehandler.

  3. Imprægnering. Hvis huset aldrig har været malet før, er det vigtigt at imprægnere træet. Nyt ubehandlet træ kan suge ganske meget. Vær ekstra grundig med endetræet.

  4. Grunding. Mal med grunder på alle overflader der skal behandles. Det modvirker fugtangreb og giver overfladen en mere jævn struktur, som resulterer i et flottere slutresultat.

  5. Færdigmaling. Mal to gange med færdigmalingen. Sørg for at det første lag maling er helt tørt inden du påfører det næste. Brug pensel til at få fordelt malingen grundigt.

God fornøjelse!

Husfarve sort
Henter dataene, vent venligst...