Sorte matte overflader giver et subtilt udtryk

En mat træbeskyttelse kan løfte dit hus til nye højder.

Matte overflader giver et subtilt udtryk

En mat træbeskyttelse kan løfte dit hus til nye højder. Nordsjös nye produkt Supermatt kombinerer en helmat oveflade med høj kvalitet. Det giver en maling hvor farven opleves dybere og mere naturlig, samtidig med at malingen beskytter dit hus i langt tid.

Sort husfacade

Moderne og traditionelt

Vores nye træbeskyttelse findes i et bredt udsnit af farver. For at hjælpe dig på vej, viser vi her en række farver som passer til både moderne og traditionelle huse. Stilren hvid, grå og næsten sort, men også stærkere farver som udstråler både tradition og attitude.

Sådan maler du dit hus

  1. Afdækning. Beskyt det som ikke skal males. Tag, tagrender, nedløbsrør etc. Glem ikke at beskytte området omkring huset.

  2. Sørg for at træet er tørt. Træbeskyttelsen skal beskytte facaden mod bl.a. vand. Derfor er det vigtigt at træet er tørt når du maler det. Fugtigheden må ikke overstige 16%. Du kan købe fugtmålere hos din lokale farvehandler.

  3. Imprægnering. Hvis huset aldrig har været malet før, er det vigtigt at imprægnere træet. Nyt ubehandlet træ kan suge ganske meget. Vær ekstra grundig med endetræet.

  4. Grunding. Mal med grunder på alle overflader der skal behandles. Det modvirker fugtangreb og giver overfladen en mere jævn struktur, som resulterer i et flottere slutresultat.

  5. Færdigmaling. Mal to gange med færdigmalingen. Sørg for at det første lag maling er helt tørt inden du påfører det næste. Brug pensel til at få fordelt malingen grundigt.

God fornøjelse!

Husfarve sort
træbesyttelse i sorte farver til huset

Produkter

 
Supermatt
til træfacade
 
One Super Tech
til træfacade
 
One Transparent
til træfacade
 
Murtex Stay Clean
til puds & betong
 
Murtex Silicate
til puds & betong

Terrasse inspiration

{article|5578568284ae36105fe2693a,56f9864e84ae1ddd8c8ed7bb,56f983a284ae1ddd8c8ed7b7,56f9885084ae1ddd8c8ed7bd,}

Træ facade