Nordsjö Visualiser

Visualiser farven med det samme på væggen
Se

Sådan bruger du Årets Nordsjö-farve 2019 i dit hjem

Udforsk den alsidige farve Spiced Honey og find ud af hvordan den kan bruges på forskellige måder i dit hjem

Hvert år går farveeksperterne fra Nordsjö Global Aesthetic Centre sammen med trendspecialister inden for design og samfund, for at vælge Årets Nordsjö-farve 2019. I år har de valgt Spiced Honey – en varm ravnuance, som afspejler en ny, positiv stemning.

Spice Honey er en smuk alsidig farve, som kan være med til at skabe en bred vifte af stemninger, alt efter hvilken farvepalette, du kombinerer den med. Kig i vores guide til hvordan du kan anvende Spiced Honey i dit hjem og beslut dig herefter for hvilken farvepalette der passer bedst til din stil.

Think- et afslappende sted til at tænke

På billedet øverst på siden er stemning diskret sofistikeret, da Spice Honey passer godt til jord- og okkerfarver, samt de kølige gråtoner, hvor sort giver looket en grafisk kant.

Hvilke farver?
Spiced Honey / E4.22.49 
Nordsjö leather case / D6.25.43

Dream - et beroligende sted at drømme

Kombiner Spiced Honeys jordtoner med dæmpede pasteller, varme træsorter og bløde tekstiler, for at skabe det perfekte, afslappede sted for hvile og refleksion.

Hvilke farver?
Spiced Honey / E4.22.49 
Nordsjö barley beige / FN.01.79 
Nordsjö heart wood / B5.05.52 

Love - et hyggeligt sted, man elsker 

Hvis du kan lide at omgive dig med de ting og mennesker du holder af, er denne varme og indbydende farvepalette noget for dig. Med dens blanding af pigmentmættede farver, kombineret med enkle træmøbler, vævede kurve og keramik, skaber den et rum, hvor alle føler sig hjemme.

Hvilke farver?
Spiced Honey / E4.22.49 
Nordsjö chestnut flame / D0.34.47 
Nordsjö sunset flame / C6.53.33
Nordsjö velvet cake / B9.30.21

Act - et livligt sted til aktivitet


Denne farvepalette er for dem, der vil skabe en livlig og frisk steming. Spiced Honey giver balance og harmoni til en farveskala, der favner dristige, lyse farver hvor frodige planter og trendy møbler er med til at fuldende looket.

Hvilke farver?
Nordsjö clean harmony / JN.00.88 
Nordsjö dynamite red / C5.57.42 
Nordsjö open sky / Q9.12.76 
Spiced Honey / E4.22.49

Se hvilke farver, der fungerer bedst med Spiced Honey, Årets Nordsjö-farve 2019 og find den stemning der passer bedst til dit hjem med Nordsjös Visualizer-app 

Henter dataene, vent venligst...