Nordsjö Visualiser

Visualiser farven med det samme på væggen
Se
Dulux_CF21_how-to_arch_child’s bedroom_Global_1

Sådan maler du en bue med årets Nordsjo-farve 2021

Leder du efter en vægmalingsteknik, der kan forny ethvert rum og samtidig skabe et stilsikkert opdelt område? Prøv at male en bue. Følg vores enkle trin for at skabe den perfekt malede bue ved hjælp af årets Nordsjo-farve 2021, Brave Ground.

Lanceringen af årets Nordsjo-farve 2021, Brave Ground [link to hero article], er den perfekte mulighed for at være dristig i farvevalget til dit hjem. Vil du forny et kedeligt område eller give et rum lidt mere visuel spænding? Så mal en bue. Det er ikke blot en vægmalingsteknik, der giver dig mulighed for at eksperimentere med en tofarvekombination, det er også en smart måde at opdele dit rum på og skabe et interessant fokuspunkt. Tænker du, at det er svært? Det er det slet ikke. Vores enkle trinvise guide gør det let.

Dulux_CF21_how-to_arch_tools_Global_2

For at male en bue på væggen skal du have:

• En bøtte med hver af dine valgte farver med en kontrastfarvet tone til buen

• x1 stor rulle og bakke

• x1 lille rulle og bakke

• Vaterpas

• Målebånd

• Blyant

• En rulle snor

• Nøgler

• Kridt

• Malertape

• 4 cm malerpensel

• Nåle

• Saks

1. Se med det samme, hvordan dine farvevalg vil se ud i dit rum, ved at downloade den gratis Visualizer-app [LINK TO APP]. 

 

2. Har du udvalgt nogle få toner? Prøv dem med de letanvendelige testere, der ikke sviner, [LINK TO TESTERS] for at finde den perfekte farvekombination.

 

3. Påfør først din baggrundsfarve med en rulle for at dække et stort overfladeareal. Lav M- og W-former, mens du ruller for at opnå en jævn dækning. Når malingen er helt tør (dette kan tage fra 2-4 timer), er du klar til at starte din bue.

 

4. Klip først en lang snor, og fastgør nøglerne i den ene ende. 

 

5. Brug malertape, sæt snoren fast på væggen i den rigtige højde for siden af din bue. Dæk snoren med kridt, og fastgør mod væggen for at lave en kridtlinje. Påsæt tape langs denne linje. 

 

6. Bestem bredden på din bue, og brug et vaterpas til at markere toppen af den anden side i samme højde. Gentag processen ovenfor.

 

7. Mål afstanden mellem de to sider, og markér midtpunktet. 

 

8. Fastgør en blyant til enden af snoren. Fastgør snoren i midtpunktet mellem de to sider, så blyanten når toppen af begge sidelinjer.  

 

9. Tegn en halvcirkel for at forme toppen af din bue, og mal forsigtigt konturen med en pensel. Udfyld resten af buen ved hjælp af en rulle. 

 

10. Fjern malertapen forsigtigt, mens malingen stadig er lidt våd.

 

Søger du mere inspiration til smarte vægfarveidéer med denne teknik? Her er fire måder, du kan få en smuk bue på i dit hjem:

1. Enkel og elegant opdeling med en malet bue 
Dulux_CF21_how-to_arch_bedroom_Global_3

Ved at lave en enkel bue med en farve, der er nogle få nuancer lysere end vægfarven, kan du definere området over et skrivebord eller en skænk. Når du blander den varme naturlige tone i Årets Nordsjo-farve 2021 med en lysere komplementærfarve får du et smart og diskret totonet look, der vil fungere hvor som helst. 

Farver:
10YY 30/106 E7.10.53
90YR 48/062 E0.04.67

2. En nyt hovedgærde til prisen for en dåse maling

Dulux_CF21_how-to_arch_bedroom_Global_3

Spekulerer du på, hvad du skal gøre med dine soveværelsesvægge? Her er en idé, der er let at udføre og meget effektiv. Skab en dramatisk væg i soveværelset ved at male en stor bue bag sengen i Årets Nordsjo-farve 2021, Brave Ground. Adskil med en stribe i samme farve som væggen, og skab på den måde et elegant sengegærde til en lav pris. 

Farver:
10YY 30/106 E7.10.53
00YY 74/053 E5.03.82 

3. Kombiner farver og kurver med et gentaget buemønster

Dulux_CF21_how-to_arch_dining room_Global_4

Vil du ikke have en konventionel bue på dine vægge? Udlev din kreativitet med denne vægmalingsteknik. Mal en række sidebuer på din væg i Tidløs-farverne – en af vores færdige malingspaletter, der gør det nemt at eksperimentere med komplementære farvekombinationer. Ved at male interessante og grafiske kurver på væggen giver denne malingseffekt et grafisk, moderne look til ethvert rum.  

Farver:
10YY 30/106 E7.10.53
00YY 26/220 E4.22.49
00YY 74/053 E5.03.82

4. Smart idé til malingseffekt til en stue i åbent plan

Dulux_CF21_how-to_arch_dining room with windows_Global_5

Når du har mestret denne vægmalingsteknik, hvorfor så holde dig til en enkelt bue? I et stort, åbent rum kan en serie gøre en stor forskel. Her skaber buer i Årets Nordsjo-farve sammenhæng mellem gulv til loft-vinduer. I kontrast til de varme okkervægge skaber de en markant baggrund for et moderne køkken. Du kan skabe den samme effekt med en række forskellige farver, så vær dristig og eksperimentér.

Farver:
10YY 30/106 E7.10.53
00YY 26/220 E4.22.49
00YY 21/321 E5.37.44


Henter dataene, vent venligst...