Nordsjö Visualiser

Visualiser farven med det samme på væggen
Se

Sådan maler du selv et cirkeldesign på din væg i 3 enkelte trin

Har du lyst til at eksperimentere med en nem effekt? Mal en iøjenfaldende cirkel på din væg med hjælp fra vores trinvise guide

Du kan udtrykke dig selv med maling på mange måder, og det behøver ikke nødvendigvis kun at være ved at male alle væggene i en enkelt farve. Et cirkelmotiv er en simpel og effektiv måde at skille sig ud på, inddele rummet i zoner eller skabe et samtaleemne. Vi viser dig hvordan, trin-for-trin, inklusiv hvilke basis materiale du har brug for. 

Du skal bruge:

 • En bøtte maling i hver af de farver du vælger
  Vi har anvendt:
  FN.01.84 / 30YY 78/018
  E4.22.49 / 00YY 26/220
 • Malerrulle
 • Malerbakke
 • Målebånd
 • Blyant
 • En rulle snor
 • En saks
 • Tegnestift eller nål
 • Tynde malerpensler

Trin 1: Skab din basis

Påfør din basisfarve i en farve, der giver god kontrast til din cirkel. Hvis du har brug for inspiration til hvilken farve du skal vælge, hvorfor så ikke udforsk Årets Nordsjö-farvepaletter 2019? Hvis du med det samme vil se hvordan de nyeste farver kunne se ud på din væg, så download den gratis Nordsjös Visualizer-app. Når du har påført den nye baggrundsfarve og farven er helt tør, er du klar til at lave din cirkel.

Trin 2: Tegn din cirkel

Du skal nu finde ud af hvor du vil have din cirkel, så vær sikker på at dine møbler og din indretning står som du ønsker. Bind et stykke snor fast på blyanten og den anden ende til tegnestiften, som så skal trykkes ind i væggen der, hvor cirklens centrum skal være. Længden af snoren afgør cirklens ydre diameter. Tegn en cirkel på din væg, mens du holder snoren udspændt. Spænd derefter snoren en smule for at tegne cirklens ydre kant.

Trin 3: Fyld det ud

Mal forsigtigt med en fin lille pensel mellem de to tegnede cirkler. Start i toppen af cirklen og arbejd dig ned fra begge sider for at undgå penseldryp. Flere cirkler kan laves på denne måde, hvis man har lyst.

Er du usikker på hvilke farver der vil passe bedst til din indretning? 

mere inspiration til hvordan du kan anvende Spiced Honey, Årets Nordsjö-farve 2019 og find det look der passer bedst til din indretningsstil.

Når først du har indgrænset dit farvevalg, kan du samtidig finde de perfekte match til dine farver med farveprøver. Du kan se dem her eller via den gratis Nordsjö Visualizer -app.

Farver indlæses...