Nordsjö Visualiser

Visualiser farven med det samme på væggen
Se
cf20_striped_wall_paint_idea
En horisontalt stribet væg i klare, legende farver

Sådan maler du striber på væggen med 7 simple trin

Leder du efter ideer til, hvordan du kan lave vægstriber? Vi viser dig, hvordan du nemt kan male striber, der passer til dit rum…

Vi ved allesammen, at en ny farve kan forvandle et kedeligt gammelt rum fuldstændig. Men hvis du maler striber på væggene, bliver effekten endnu mere intens. På den måde kan man introducere en hel palet af inspirerende farver og skabe en grafisk effekt, der er et uforglemmeligt statement, en indretningsarkitekt kunne have lavet. Det er let at opnå med vores trin-for-trin-guide.

Sådan maler du striber på væggen - du skal bruge:

 • En bøtte maling af hver farve, du har valgt

 • En malerrulle og malerbakke

 • Målebånd

 • Blyant

 • En rulle snor

 • Et stykke kridt

 • Malertape

 • Malerpensler

 • En saks

 1. Har du snævret det ind til et par stykker? Prøv dem af med vores letanvendelige testere, der ikke sviner, for at se den perfekte farvekombination.
   
 2. Mal med baggrundsfarven først. Når malingen er helt tør, er du klar til at lave dine striber.
   
 3. Først skal du beslutte, hvor dine striber skal være, og tegne linjerne op med kridt. Mål ned fra loftet med et målebånd, og marker et par stiplede linjer med blyant. Gnid kridt på et stykke snor. Træk snoren hen over væggen langs den stiplede linje, og sæt den fast med malertape i hver ende. Kontrollér, at snoren er lige, træk i snoren og giv slip, så den efterlader en kridtstreg hen over væggen. Gentag for hver stribes top og bund.
   
 4. Sæt en stribe malertape på undersiden af hver kridtstreg, så de indrammer stribernes ydre kant.
   
 5. Mal striberne med rulle og bakke. Sørg for lige akkurat at male ind over malertapen, så du får en perfekt finish.
   
 6. Fjern malertapen, mens malingen stadig er lidt våd, og afslør din tofarvede væg.

Leder du efter mere inspiration til hvordan, du kan male striber på væggen? Udforsk de smukke ideer til horisontale striber i disse vidunderlige rum…

En ide til malede vægstriber med legende nuancer, der giver rummet energi 

De horisontale striber er en markant måde at bringe farve ind i et rum og virkelig lave et statement i dit hjem. Vælg klare, lidt anderledes nuancer som intens pudderrosa og sennepsgul, der tempereres af Årets Farve 2020, Tranquil Dawn, og dens formildende toner. Dette farveskema blander almindelige striber øverst på væggen med en solid farvebræmme længere nede på væggen for at øge den legende effekt. Farverig indretning fuldender looket.

Hvilke farver?

F9.44.69 Nordsjö vibrant yellow
J5.03.71 Tranquil Dawn
B7.06.78 Nordsjõ raspberry shake

Sådan maler du striber på en væg for at få et sjovt, men sofistikeret, look

cf20_how_to_paint_stripes
Ujævne striber skaber et sjovt, men sofistikeret, look

Dette rum balancerer legende elementer med en grundlæggende sofistikeret fornemmelse. En ide til horisontale vægstriber balancerer grafiske og ujævne striber med en beroligende farvekombination af blød creme og Årets Farve, Tranquil Dawn.

Dette fredfyldte rum får sin varme fra terrakottanuancer, blød koral og sennepsgul, mens et tæppe med monokrome striber giver blandingen eftertryk.

Hvilke farver?

J5.03.71 Tranquil Dawn
JN.00.88 Nordsjö clean harmony
C9.21.58 Copper Orange

Malede vægstriber, der skaber en intens og melankolsk atmosfære

cf20_painting_stripes_on_walls_bedroom
Vægstriber, der skaber en smukt melankolsk atmosfære

Dette rolige soveværelse fremviser fordelene ved at være modig med farve for at lave en usædvanlig, men smuk stilerklæring. Væggene er opdelt i tre striber af forskellig bredde for at henvise til ideen om en billedhylde. En fed marineblå dækker det meste af væggen med frodig grøn til toppen, der afgrænses af en definerende stribe i Årets Farve 2020, Tranquil Dawn.

Fyldige tekstiler i kombination med indretning i juvel- og ædelmetalsfarver skaber et soveværelse, der er som skabt til dekadente dagdrømme.
 

Hvilke farver?

J8.19.33 Nordsjö Forest Gound
J5.03.71 Tranquil Dawn
U0.10.20 Nordsjö indigo depths 

Vægstriber, der giver et roligt og luftigt look

cf20_painting_stripes_on_walls_kids_room
Vægstriber, der giver en rolig og luftig atmosfære


I dette rolige babyværelse skaber tonede striber i de mest støvede, neutrale nuancer en stemning, der er enkel og fredfyldt uden at være kedelig. Der er brugt ultrablød blå på det nedre af væggen og Årets Farve, Tranquil Dawn, ovenover. Varme træsorter og hyggelige plaider i komplementære farver fuldender looket.
 

Hvilke farver?

J5.03.71 45GY 55/052
ON.01.70 00NN 53/000
S4.04.62 90BG 41/040

Henter dataene, vent venligst...