Nordsjö Visualiser

Visualiser farven med det samme på væggen
Se

Se, del, mal: Vi præsenterer den nye Nordsjö Visualizer

Den rette farve kan forvandle dit hjem, og påvirke hvordan du har det. Derfor har vi med den nye Nordsjö Visualizer-app gjort det lettere og sjovere end nogensinde før at vælge den ideelle farve.

Visualization
Visualization

Se

Vores helt nye app giver dig mulighed for at lege med hundredvis af farver og se dine vægge blive forvandlet på skærmen for øjnene af dig. Så kan du eksperimentere og finde en palette, der passer perfekt til dig.

Når du har downloadet den gratis app til din iPhone eller Android-enhed, kan du scanne rundt i rummet, som du vil male, og enten bruge live-tilstand til at se forvandlingen med det samme, eller du kan gemme som et billede eller en video. Tryk blot på skærmen, der hvor du vil male, og prøv forskellige farver for at se, hvordan rummet kunne se ud.

Med den geniale farvevælgerteknologi kan du få inspiration fra verden omkring dig – f.eks. en pude med en markant farve eller dit yndlingsmaleri. Når du har fundet en farve, du kan lide, kan appen registrere den og finde et øjeblikkeligt match, som du med det samme kan se på dine vægge. Mulighederne er uendelige!

Home screen
Home screen

Del

Hvis du synes, det er vanskeligt at skyde dig ind på en farve, kan du gemme dine idéer og dele dem med din familie og dine venner. Det er hurtigt og nemt, og de kan også komme med et bud og sende unikke farveforslag tilbage til dig. Eller hvis du søger en professionel mening, kan du dele dine idéer til rummet med en ekspert og få personlig farverådgivning.

Product
Product

Mal

Når du har fundet den perfekte farve, sørger den nye Nordsjö Visualizer-app for, at det er nemt som aldrig før at komme i gang. Du kan finde en butik i appen, så dine visioner kan blive til virkelighed på ingen tid.

Hos Nordsjö tror vi på, at farver har stor betydning for følelserne, så det er vigtigt, at du er glad og tilfreds med farvetemaet på dine vægge. Og så er det en fantastisk mulighed for at have det sjovt!

Download den nye Nordsjö Visualizer nu, og oplev en verden af farver!

Henter dataene, vent venligst...