Nordsjö Visualiser

Visualiser farven med det samme på væggen
Se
Farvekort med 100 nye NCS farver

Farvekort Selected In-Betweens

I vores nye farvekort, som vi har valgt at kalde 'Selected In-Betweens' finder I 24 håndplukkede farver udvalgt af Nordsjös farveeksperter. 


 

Nordiske farver


Hos Nordsjö arbejder vi dagligt med at hjælpe forbrugere med at finde den perfekte farve. Selvom der findes mange farver at vælge imellem, så leder kunderne ofte efter en farve, som ligger midt imellem standardfarverne - enten en smule mørkere eller med lidt mindre styrke i farven. Nu lancerer vi 100 nye farver inden for NCS standard farverne og specifikt 24 som vores farveteam har håndplukket efter at have lyttet til forbrugerne i mange, mange år.  

24 håndplukkede nordiske farver

Bløde, naturlige og sofistikerede farver


Selve rummet, møblerne, materialevalgene i indretningen og lysindslip er alle ting som er med til at påvirke hvordan en farve opleves. Fx. kan et køligere nordisk lys være med til at en farve opleves koldere, mens et varmt og hyggeligt sydligt lys kan forstærke en allerede varm farve. Husk derfor altid at prøvemale farven derhjemme. Farven kan skille sig meget fra et billede på din mobil eller en opstrøgsprøve i butikken. Hvilken type maling du vælger påvirker også, da de forskellige produkter har forskellige glansgrader. Lad din lokale butik rådføre dig for det bedste resultat!

NCS-farver i stuen

Farvekortet Selected In-Betweens


Farvekortet er et miks af smukke farver med lav farvestyrke i både varme og kolde nuancer. Det er perfekte farver til store overflader, da de giver en subtil karakter til alle rum. Begynd med at beslutte hvilken sindsstemning og attityde du vil have, at farven skal give til rummet. Farvepaletten har farver til både ro og drama. Brug de nye farver i hele rummet eller på en endevæg for at skabe fokuspunkter i dit hjem og din indretning. 

farvekort NCS

NCS-systemet


The Natural Colour System - NCS er et farvesystem, som anvendes i hele verden ved farvekommunikation mellem designere og producenter, forhandlere og kunder. NCS-systemet er baseret på, hvordan vi oplever farver visuelt og er en global standard for definition, kvalitetssikring og kommunikation vedrørende farver.

Farger laster....