Nordsjö Visualiser

Visualiser farven med det samme på væggen
Se
Åbent opholdsrum i lyserødt og blåt
Skab en beroligende ramme med farver

Skab en beroligende farvesammensætning med Nordsjö Årets farve

Studio-paletten er subtil, inspirerende og livlig, og skaber et rum, hvor du kan samle energi, blive inspireret og give slip på hverdagen. Dens lyserøde, røde og orange farvetoner fungerer perfekt sammen med et frisk pust fra Nordsjö Årets farve 2022 Bright Skies™.

Når du udfolder din kreativitet, mærker du den energi, tryghed og glæde vi alle behøver for at blive inspireret til at lytte til musik, læse en bog og dagdrømme lidt. Studio-paletten giver den ultimative beroligende kulisse med sine bløde pastelfarver: Varme farvetoner, der fungerer perfekt sammen med de kølige, friske toner i Bright Skies™

Uanset om du vælger at male en funktionsvæg eller eksperimentere med en af vores kreative maleteknikker, ser disse farver bare godt ud sammen og kan opfriske ethvert rum i dit hjem – fra den største stue til den mindste krog. 

Se vores ideer til at kombinere Studio-farver overalt i huset, og bliv inspireret...

1. Inddel et opholdsrum

Enkelt stuevæg og loft i blåt omgivet af beige vægge

I stedet for at male hele væggen i samme farve, kan du bruge et bredt panel af farve til at indramme dine møbler. Her kører en stribe af Bright Skies™, Årets farve 2022 fra Nordsjö, helt op på loftet for at skabe et moderne, friskt look. Med de øvrige vægge malet i en naturlig og neutral farvetone bliver resultatet lyst, luftigt og inspirerende. 

Farver - farvenavn og farvekode:

Nördsjo Taupe twist G0.10.75 
Bright Skies™ T0.10.70

2. Indret den ultimative hule i dit soveværelse

Pastelfarvet soveværelse med malet cirkel på væggen

Bløde, beroligende og en lidt markant farve fra Studio-paletten fungerer glimrende i soveværelset. Indret et boghjørne eller en hyggekrog, hvor du kan hvile ud efter dagen, ved at tage en del af væggen og male en cirkel i en komplementærfarve. Blege lyserøde og lilla farvetoner, indrammet af de luftige nuancer af Bright Skies™, skaber et behageligt farveskema, der er både sofistikeret og afslappende. 

Farver - farvenavn og farvekode:

Soft Versailles WN.02.77
Bright Skies™ T0.10.70
Restful Montrouge ZN.02.73

3. Tilføj hyggelig varme til entréen

Vægge i dyb lyserød farvetone fremhæver bordet og stolene

Der er masser af muligheder med Studio-farverne og Nordsjö Årets farve 2022 Bright Skies™, fordi de fungerer så godt sammen. Et stort rum kan du give varme med en dyb lyserød farve tæt til en lysere kant. Og tænk hele hjemmet eller stedet ind, ikke kun et rum. Hvis du benytter den samme farve til detaljer i det tilstødende område, får det hele stedet til at hænge sammen. 

Farver - farvenavn og farvekode:

Nordsjö lilac shadow W9.03.68
Bright Skies™ T0.10.70
Misty Antibes C4.30.49

4. Lav en erklæring med maling

Flerfarvede vægge bag åbne hylder i opholdsrum

Hvilken bedre måde findes der til at give dit hjem farve og karakter, end et patchwork af farver bag åbne hylder? De koordinerede nuancer fra Studio-paletten er ideelle når der skal laves en farverig baggrund, der inspirerer og giver nyt liv. Du kan blande og matche farver frit fra dine foretrukne Studio-farvetoner sammen med lyse og luftige Bright Skies™

Farver - farvenavn og farvekode:

Soft Versailles WN.02.77
Nordsjö Pressed Petal B7.10.59
Restful Montrouge ZN.02.73
Nordsjö Taupe Twist G0.10.75
Bright Skies™ T0.10.70
Misty Antibes C4.30.49

Læs mere om Årets farve, farvekombinationer, værelsene og interiør.

Farver indlæses...