Nordsjö Visualiser

Visualiser farven med det samme på væggen
Se
Spiseplads med grønne vægge, sorte pendellamper og masser af grønt

Skab en beroligende plads med Årets farve fra Nordsjö

At føle sig forbundet med naturen er godt for vores velbefindende. Lush farvepaletten, med farver som er inspireret af skovlandskaber og skovbunde, kan hjælpe os til at føle os som en del af verden omkring os og skabe en velkendt, beroligende atmosfære i vores hjem. 

At føle sig forbundet til naturen har vist sig at have dybtgående og positive effekter på vores velvære. Lush farvepalet, med sine beroligende farver inspireret af de toner, du kan finde i skovlandskaber og -bunde, kan hjælpe os med at føle kontakt til den naturlige verden. De frodige farver bringer et ekko af landskabet ind i vores hjem og er ideelle til at skabe et støttende og genopbyggende rum. De fungerer også glimrende sammen med Nordsjö Årets farve, ‘Wild WonderTM, og kan skabe dynamiske farvekombinationer, der føles rolige og behagelige.

Prøv disse fire dekorationsideer, som vil bringe Lush farverne til live...

Skab en beroligende stueI denne lyse og luftige stue skaber en tofarvet væg i farver fra Lush-paletten en varm og rolig følelse. Kombinationen af Wild WonderTM og bløde grønne toner, fremhæver rummets proportioner, samtidig med at det føles hyggeligt. Lush farverne fungerer perfekt sammen med naturlige elementer, så tag masser af grønt ind for at fuldende looket.

Hvilke farver?
Nordsjö Khaki Green G3.12.56
Nordsjö Wild Wonder G0.16.68

Del væggen med en grøn og en strågul farve, i en lys og luftig stue

Bliv farve-kreativ i soveværelset

 

Lush farverne er måske forankret i naturen, men det betyder ikke at de ikke kan anvendes til en storslået gestus. Her skaber en overdimensioneret bue, malet i blød grøn og omridset med et bånd af Nordsjö Årets farve 2023, Wild WonderTM, et dramatisk trompe l’oeil-sengegærde mod en tørv-lilla baggrund.

Hvilke farver?
Dazzling Visby AN.02.35
Intense Paris K0.05.47
Nordsjö Wild Wonder G0.16.68
Dusky Paris J0.05.65 (loft)

Lilla vægge i et soveværelse med en grøn bue bag sengen

Mal en væg med terner

 

Brugt i kombination, er Lush farverne perfekte til at tilføje et stænk af personlighed uden at overdøve et værelse. Skabt ved at male smalle striber (i blød lilla og Årets farve 2023 Wild WonderTM) mod en blød grøn væg, tilføjer denne ternet funktion et legende præg til et børneværelse og bevarer samtidig en følelse af ro.

Hvilke farver?
Dusky Paris J0.05.65
Nordsjö Violet Dream X5.04.69
Nordsjö Wild Wonder G0.16.68

Børnesoveværelse med en grøn ‘skakbræt’-væg og modstående lyslilla vægge

Forbind et køkken med farver 

 

Brug farver til at give hvert område i et åbent rum sin egen personlighed, mens du skaber en visuel forbindelse. Her samler bløde lilla vægge et køkken og en spiseplads, mens Wild WonderTM, der er malet på bagvæggen, tilføjer et positivt touch af varme.

Hvilke farver?
Nordsjö Distant Shadow VN.02.67
Dazzling Visby AN.02.35
Nordsjö Wild Wonder G0.16.68

Et kig gennem en døråbning ind til et køkken, med vægge malet i lys lilla og strågule farver
Henter dataene, vent venligst...