Nordsjö Visualiser

Visualiser farven med det samme på væggen
Se
Spiseplads med fersken, gul og halmfarvede vægge

Skab et harmonisk rum, der skaber glæde, med Årets farve fra Nordsjö

Inspireret af naturens summen og biodiversitet, som man finder på enge, prærier og marker med vilde blomster, kan farverne fra Buzz skabe en følelse af vitalitet og glæde i alle rum i dit hjem. 

Vores Buzz-farvepalette henter inspiration fra naturens ekstraordinære økosystemer – tankerne ledes hen på smukke enge, der er hjemsted for græsmarker, vilde blomster, sommerfugle og bier. I vores hjem kan de livlige farver i denne farvepalette bruges til at skabe et fyldigt, energisk rum, der føles legende og vækker glæde.

Buzz-farverne er perfekte til at skabe stærke udtryk og tilføre personlighed i dit hjem. Lad kreativiteten blomstre med geometriske former, skab en dramatisk kontrast med delte vægge eller fremhæv fokuspunkter i et rum med smarte farveblokke.

Prøv disse fire friske dekorationsideer med Årets farve fra Nordsjö, Wild WonderTM, og Buzz-farvepaletten. 

Skab en grafisk stil i stuen

 

Vær modig i indretningen af din stue ved at kombinere farver og lege med malingseffekter. Buzz-farvepaletten handler om at mixe og matche. Her tilføjer en cirkel malet i Wild Wonder TM et glad, uventet element op mod en væg i soft pink, hvilket giver en varm og strålende følelse.

Farver:
Clear Mandal C2.06.68
Nordsjö Wild Wonder G0.16.68

Pastellyserøde vægge i en stue med en malet gylden cirkel.

Skab kontrast i soveværelset

 

Levende, men harmoniske - farver fra Buzz er lavet for at kunne arbejde sammen, så vær kreativ med en opdelt væg. Her definerer et udsnit i soft pink sengeområdet, mens resten af rummet er malet i Årets Farve 2023, Wild WonderTM. Det er en kombination, der giver et sjovt, varmt og indbydende rum.

Farver:
Clear Mandal C2.06.68
Nordsjö Wild Wonder G0.16.68
Nordsjö Street View B1.18.51

Et kig gennem en dør ind til et soveværelse med en lodret opdelt væg i lyserød og strågul.

Bring solskin ind i køkkenet 

 

Inspireret af de farvetoner, du ville finde på en mark med vilde blomster, føles farverne fra Buzz behagelige sammen og er nemme at male i lag. Her en kombination af Wild WonderTM og fyldig gul, som bringer dette køkken til live. 

Farver:
Nordsjö Wild Wonder G0.16.68
Deep Montpellier F8.31.69

Køkken med knaldgule reoler

Skab interesse med farveblokke

 

Det er nemt at skabe et udtryk med en simpel farveblokteknik, og du kan nemt kombinere alle farvetonerne fra Buzz-farvepaletten med Wild WonderTM. I dette arbejdsområde gør den pastellyserøde trappe et subtilt indtryk mod vægge og loft malet i Årets farve. Koordinerende møbler og tilbehør i samme lyserøde farve giver den perfekte prik over i'et.

Farver:
Nordsjö Wild Wonder G0.16.68
Clear Mandal C2.06.68

Et arbejdsværelse med en trappe malet i pastellyserød
Henter dataene, vent venligst...