Nordsjö Visualiser

Visualiser farven med det samme på væggen
Se
Lyseblåt gulv i åbent rum
Brug farver til at opdele dit opholdsrum

Skab et hjem efter dit hoved med Årets farve fra Nordsjö

Fleksible hjem, hvor alle kan føle sig hjemme, kræver alsidigt interiør, der kan fungere både som fristed, familiens hjem og kontor. Workshop-paletten har disse multifunktionelle farver. Prøv disse fire dekorationsideer til at integrere Årets farve fra Nordsjö Bright SkiesTM med Workshop-farverne.

I dag skal vores hjem dække alle vores behov – kontor, skole, restaurant, biograf, fristed – så vi har brug for farver, der kan understøtte de mange funktioner. Workshop-paletten – med sine glade, lyse toner – er ideel til et multifunktionelt rum. Disse positive og komplementære farvetoner fungerer perfekt sammen med Årets farve fra Nordsjö Bright Skies™ og kan kombineres på mange forskellige måder. 

Workshop-farvetonerne er perfekte til farveblokering, afgrænsning af specifikke zoner i et åbent rum og etablering af en visuel forbindelse mellem to tilstødende rum. De kan også give et stænk personlighed, uanset om de bruges til en hel væg eller som en del af en dramatisk effekt. Hver for sig eller i kombination vil disse farver straks genoplive dine rum. 

Prøv disse fire dynamiske dekorationsideer med Nordsjö Årets farve 2022 Bright Skies™ og Workshop-paletten.

1. Skabe en multifunktionel stue

Gule og lyseblå vægge i stue med alkove

Mod en baggrund med en luftig Bright Skies™ egner Workshop-farverne sig perfekt til at fremhæve træk i arkitekturen eller funktionelle områder. Denne væg i solgul og med indbyggede hylder på begge sider bliver omdrejningspunktet for en behagelig stue og leverer samtidig et moderne og fleksibelt opbevaringsområde til bøger, keramikting, mapper og kunsthåndværk.

Farver - farvenavn og farvekode:

Nordsjö cobra Bite G4.40.80
Bright Skies™ T0.10.70

2. Brug farve til at skabe plads i et soveværelse

Soveværelse i lyseblåt med farveeffekt på sengegærdet

Med et bevidst valg af farver til et kompakt soveværelse, kan du få rummet til at virke større. Vægge malet i de lyse og luftige Bright Skies™-nuancer får rummet til virke større, mens en sengegavl i klare Workshop-farver giver en fantastisk effekt, uden at tage plads. Når du vælger de samme farver til sengetøjet og puderne, er resultatet forfriskende, afslappende og sammenhængende.

Farver - farvenavn og farvekode:

Nordsjö floating petal B6.05.73
Nordsjö terra flame D3.32.55
Nördsjo cobra Bite G4.40.80
Bright Skies™ T0.10.70
Spiced Honey E4.22.49
Dusky Dijon S7.19.59
Dark Montpellier F6.55.54

3. Giv dig selv en baggrund

Grøn køkkenbaggrund med lyserød og orange stribe

Når køkkenet også fungerer som kontor og legerum, har du måske ikke lyst til, at det kun handler om det praktiske. Bring nogle farver i spil for at skabe et sted, hvor hele familien kan tilbringe tid sammen – hvad enten du laver mad, slapper af eller leger. En smart sammensætning af Workshop-farverne bag skabene kan understrege de forskellige funktionsområdet uden brug af glas eller fliser. Brug en fedtafvisende maling som f.eks. Nordsjö EasyCare. Den kan modstå pletter fra madlavningen og aftørres uden at farven falmer. 

Farver - farvenavn og farvekode:

Nordsjö terra flame D3.32.5
Nordsjö floating petal B6.05.73
Bright Skies™ T0.10.70
Nordsjö pale clover J3.14.63
Dark Montpellier F6.55.54

4. Spise, arbejde og lege i spiseområdet

Kontor med lyseblå vægge og høje vinduer

Intet er bedre til at skabe en multifunktionel kulisse end de friske, luftige farvetoner fra Bright Skies™, Nordsjö Årets farve 2022. Få mest muligt ud af dagen, alt imens du oplever ro og overblik i et travlt familieområde, uanset hvad det anvendes til. Og glem ikke den flotte effekt af dekorative elementer i de samme Workshop-farver. 

Farver - farvenavn og farvekode:

Bright Skies™ T0.10.70

Læs mere om Årets farve, farvekombinationer, værelsene og interiør.

Henter dataene, vent venligst...