Nordsjö Visualiser

Visualiser farven med det samme på væggen
Se

Skab et naturligt opholdsområde

Brug lyse farver, former og teksturer til at skabe et naturligt opholdsrum.

Hvis du ikke blot nøjes med at variere de farver, du vælger til væggene, men også bruger former, materialer, tekstur og lys, kan du skabe friske og overraskende områder i hele hjemmet.

Med et strejf af natur

Skab en blanding af maling i bløde farvenuancer og materialer i naturlig form.
Stilleben med naturlige materialer

"Når du tænker på sanserne, så husk, at følesansen er lige så vigtig som synet," forklarer Willeke Jongejan, som er Senior Color Designer ved Global Aesthetic Center. "En palet med lyse hvide farver fungerer fremragende sammen med naturlige, taktile materialer som f.eks. træ."

Fortsæt dit farveskema i møblementet, f.eks. stole og borde, men vær også parat til at lade overflader stå ubehandlede i deres naturlige form. Hvis du har mod på lidt eventyr, kan du lege med at kombinere malede og umalede sektioner i væggene eller møblementet, og du kan bruge naturlige elementer til at gøre det overordnede look blødt og behageligt. Lerfigurer, planter eller endda nøgne grene kan accentuere effekten.

Hvilke farver?
Shiny Calais, Restful Calais og Light Versailles

 

Tilføj et overraskende element

Overvej at bruge flertonede farvekombinationer både i det enkelte rum og fra rum til rum.
Minimalistisk køkken

 

"Tænk over de forskellige aspekter i de rum, du indretter," siger Willeke. "Med andre ord: Hvor vil du sidde, hvor vender blikket hen, og hvad fanger øjet?" Farveskemaer og flertonede kombinationer skal ikke kun planlægges i forhold til det enkelte rum, men også mellem rummene.

Tænk på det indtryk, du får, når døren står på klem, og overvej overgangen mellem rum, der har forskellige formål – f.eks. mellem et hjemmekontor og en stue eller et køkken.

Hvilke farver?
Shiny Calais og Light Dijon

 

Mal med lys

Mal med lys ved at overveje, hvordan farveskemaer fungerer sammen med sollys og skygge.
Bord i sollys

 

"Man taler ofte om lys, men ofte tænker folk ikke over, hvor lyset falder på en væg eller et møbel," forklarer Willeke. "Læg mærke til, hvor vinduerne er placeret, og arranger paletten og møblementet, så lyset falder på en elegant og spændende måde." Skift mellem hårde og bløde overflader, og arbejd med kontrasterende farver – og tænk over, hvad der kaster skygge eller skaber refleksioner.

Hvilke farver?
Shiny Calais og Light Toulouse

 

Find dit naturlige rum

Sørg for at finde frem til den perfekte palet, inden du gå i gang med penslen – prøv vores Nordsjö Visualizer-app.

Farver indlæses...