Nordsjö Visualiser

Visualiser farven med det samme på væggen
Se
Mal vandrette striber på teenageværelset for at få et stilfuldt nyt look
05.1 Vandrette striber på teenageværelset

Smarte indretningsidéer til teenageværelset

Vi viser, hvordan du kan gøre teenageværelset lige så individuelt og farverigt som din teenager.

I teenageårene vil de unge voksne udtrykke sig selv og sætte deres eget præg på deres værelse. Med lidt maling og lidt fantasi viser vi dig, hvordan du kan give din teenager et værelse, der er lige så individuelt og farverigt som din teenager. Så bare rolig forældre – der findes en maling og en stil, der passer til selv den største personlighed!

Simple striber

Finesse er nøglen til et look, der er voksent, uden at man føler sig ældre end en teenager. Sorte linjer malet på en hvid væg brudt af en farveflade ser iøjnefaldende ud, mens funky, bløde møbler skaber en dramatisk effekt.

Vores "gør det selv"-video viser, hvor simpelt det er at male en perfekt cirkel.

Hvilke farver?
Mystical Calais og Bright Nice

Kreativitet og lidt rod er en del af det at blive voksen, så gør det nemt at gøre rent med vores vaskbare og robuste Easy2Clean-maling med innovative smudsafvisende egenskaber.

Selfie-værelse

Skab et selfie-teenageværelse med sjove rammemotiver
05.2 Selfie-værelse til teenagere

Sæt din teenager i ramme med et lyst og smukt Selfie-værelse. Vælg en væg, og mal hvide kanter, et farverigt centrum og dekorative effekter for at efterligne et snapshot i Instagram-stil. Det skaber en baggrund for fotos med venner og er en nem måde at opdatere et værelse på! Bare tilføj "rekvisitter" for uendelige muligheder foran en smartphone.

Se vores "gør det selv"-video for at få mere at vide om, hvordan du opnår dette moderne look.

Hvilke farver?
Glowing Sarcelles, Sparkling Calais, Misty Cannes, Clear Paris og Clear Grasse

Et inspirerende lektieområde

Skab et farverigt lektieområde til din teenager
05.3 Et farverigt lektieområde til teenagere

Selv de mest akademiske teenagere har brug for opmuntring, når det handler om at åbne deres bøger og fordybe sig. Så hvorfor ikke "skære" et dedikeret område ud til dem, der er et inspirerende og kreativt rum at arbejde i? Sæt scenen for seriøs lektielæsning ved at bryde almindelige vægge med et hav af fede striber. Med tilsvarende farverige møbler er det sikkert, at de får gode karakterer. Men uanset hvad, så høster du topkarakter for indretningen.

Se vores "gør det selv"-video for at skabe den perfekte stribe

Hvilke farver?
Mystical Rochefort, Sparkling Marseille, Restful Sarcelles, Restful Montrouge, Clear Le Havre og Glowing Paris

Kunstnerisk og smart

Prøv kreative figurer på væggen i teenageværelset
05.4 Effekter til væggen på teenageværelset

Lad teenageren udtrykke sin indre kunstner med kreative figurer og farver. Få maksimal effekt ved at give den fuld gas på én effektfuld væg, og supplér med komplementære møbler.

Uanset om det er legende cirkler eller geometriske firkanter, handler det om at være spontan og ubekymret, så prøv ikke at tænke på, hvad der passer hvor for meget. Lad penslen vise vejen, eksperimenter og frem for alt, ha' det sjovt! Har du brug for inspiration til at sætte ting i gang? Se vores "gør det selv"-video her for at lave cirkler til dine vægge.

Hvilke farver?
Restful Le Mans, Dark Lyon, Dark Toulouse, Restful Paris, Misty Le Havre, Dark Versailles, Intense Valence, Misty Fontaine, Misty Montrouge og Glowing Paris

At opfordre teenagere til at udtrykke sig gennem maling er en fantastisk kreativ katalysator. Udsmykning af deres værelse er den perfekte mulighed for at lave noget sammen! Udforsk farver sammen. Beslut jer for en stil som et hold. Og kom så i gang med at skabe vægge med wow-effekt.

Start dit projekt med at downloade Visualizer-appen og se, hvordan farverne kommer til at se ud på væggen.

Henter dataene, vent venligst...