Nordsjö Visualiser

Visualiser farven med det samme på væggen
Se
Brun sort husfarve
Brun sort husfarve

Sorte, mørke grå og brune husfarver

I dag er den grå farve en af de mest trendy farver til huse og jo mørkere farver, jo mere trendy. Læs mere her og find din egen favoritfarve.

VOV AT MALE LIDT MØRKERE

Hvis vi skal nævne en trend indenfor udendørsfarver, så er det den sorte og mørkere skala som er blevet mere populær, og som vi ser meget mere på husfacader rundt omkring i landet. 

Vi lever lige nu i en verden med økonomisk usikkerhed og med mange unødvendige kontroverser – dette medfører, at vi søger efter tryghed og her spiller vores hjem en stor rolle.

Facaden herunder er malet i farven Mountain River

Sort husfacade
Husfarve sort
træbesyttelse i sorte farver til huset

– Hjemmet skal være den plads hvor vi skal pleje vores egen verden og lade op, og så vælger vi måske at male vores hus som en borg – i sort eller mørkgrå, som symboliserer stabilitet, styrke samt indgyder tryghed og skaber ro. Vi ser desuden en øget interesse for det traditionelle og husets oprindelige historie, siger Ann-Charlotte Linde, Nordsjös Colour Manager.

Mørke grå husfasade
Mørke grå husfasade

Her ser vi farven Neutral Shadow på huset til venstre og Mountain River på huset til højre.  

ALLE HUSTYPER PASSER IKKE I EN SORT FARVE

Det man skal tænke på, er at alle hustyper ikke passer i en mørk farve og specielt ikke i en sort farve. Her gælder det om – som vi nævnte i starten af artiklen – at kigge på husets stil og dets arkitektur.  Et ny-funkis hus eller et hus med en mere enkel arkitektur, er to typiske husstile som kan være smukke i en dæmpet sort eller en gråsort farve.

Ny-funkis huset herunder er malet i den pragtfulde og dæmpede sorte farve Klippe

Sorte husfarver
Sorte husfarver

En mat facademaling kan løfte dit hus til nye højder. Vores helmatte produkt Supermatt er en maling hvor farven opleves dybere og mere naturlig, samtidig med at maling beskytter dit hus i lang tid.

Mørke grå husfarver
Mørke grå husfarver

VÆLG GRØNNE PRODUKTER

Vælg et Svanemærket produkt som er godt for både dig og miljøet! Nordsjö har ambitionen om at udvikle et system af maling med så lille en miljøpåvirkning som muligt. Arbejdet med dette er konstant igangværende og vi lægger hele tiden nye varer til listen af miljømærket Nordsjö produkter. 

Henter dataene, vent venligst...