Nordsjö Visualiser

Visualiser farven med det samme på væggen
Se
Colour of the Year 2022 The Salon Colours before painting shown in Kitchen Inspirational roomset
Start en ny historie med Bright Skies™

Start en ny historie med Nordsjö Årets farve 2022

Bedste måde at genfinde dit hjem på? Med en ny holdning til farver. Kombineret med Bright Skies™ – Nordsjö Årets farve 2022 – Salon-paletten giver dig alle de ingredienser, du har brug for til en ny start...

Tag de lette nuancer af Årets farve fra Nordsjö Bright Skies™, og bland dem med de bløde hvide og varme neutrale farvetoner i Salon-paletten. Så har du den perfekte opskrift på fornyelse. Det er farver som giver en frisk baggrund i alle rum – et blankt lærred, som du kan bygge videre på, præcis som du vil. 

Alene eller kombineret med andre farver giver Salon-farverne et godt udgangspunkt for et dekorativt skema, da de passer så godt sammen med alt. Deres neutrale, lette og luftige karakter kan oplyse ethvert rum, hvad enten det er traditionelt eller moderne, minimalt møbleret eller en spændende blanding af dekorative elementer. 

For at gøre dit hjem til et sted, hvor du kan få nye ideer og samle energi, får du her nogle inspirerende eksempler på, hvordan du kan bruge Salon-farverne overalt i huset...

1. Opfrisk en stue med et tofarvet look

Colour of the Year 2022 The Salon Colours before painting shown in living room Inspirational roomset

Skab et indbydende sted for samtale ved at indramme et afslappet opholdsområde med en frisk kant til Bright Skies™. Det er ikke nødvendigt at holde sig til ensfarvede flader – en let bue kan give rummet karakter. Hvis du maler hylder i hvide eller lyse neutrale farver, passer de til alt – bøger, blomster eller en samling af de ting, du elsker. 

Farver - farvenavn og farvekode:

Bright Skies™ T0.10.70
Nordsjö City life FN.02.77
Nordsjö Light Rochefort GN.01.89
Nordsjö quiet hideaway ON.00.83

2. Udvid horisonten i dit soveværelse

Colour of the Year 2022 The Salon Colours shown in BedRoom Inspirational roomset

Skab følelsen af ubegrænset himmel ved at male et soveværelse helt i blåt med Nordsjö Årets farve 2022 Bright Skies™. Brugen af samme farve til vægge og loft er en smart metode til at sløre rummets grænser og få det til at virke større. Dekorative elementer i naturlige toner og kvaliteter fuldender looket. 

Farver - farvenavn og farvekode:

Bright Skies™ T0.10.70

3. Giv dit køkken en ny retning 

Colour of the Year 2022 The Salon Colours shown in Kitchen Inspirational roomset

Hvis du maler dit køkken i luftige, neutrale Salon-farver, føles det frisk og er let at indrette. Og hvorfor ikke give rummet et frisk pust af farve med et moderne panel i Årets farve Bright Skies™ fra Nordsjö? Det vil ikke bare give en ensfarvet baggrund karakter, men også få hele rummet til at føles fuld af energi og livslyst. 

Farver - farvenavn og farvekode:

Bright Skies™ T0.10.70
Nordsjö Light Rochefort GN.01.89

4. Afgræns din arbejdsplads med farver

Colour of the Year 2022 The Salon Colours shown in HomeOffice Inspirational roomset

Mal de bløde neutrale farver fra Salon-paletten i lag for at skabe den perfekte hjemmearbejdsplads. Lette luftige og varme farver, ungerer godt sammen og kan skabe en afslappet, og moderne baggrund for enhver kontorindretning. Tilføj en nuance af Bright Skies™ for at live det hele lidt op. 

Farver - farvenavn og farvekode:

Bright Skies™ T0.10.70
Nordsjö City life FN.02.77
Nordsjö quiet hideaway ON.00.83

Læs mere om Årets farve, farvekombinationer, værelsene og interiør.

Farver indlæses...