Nordsjö Visualiser

Visualiser farven med det samme på væggen
Se
Vardagsrumsbild
Vardagsrumsbild

STUEN – SÅDAN INDRETTER OG FARVELÆGGER DU RUMMET

Stuen er den plads i vores hjem, hvor vi har mulighed for at skabe et inspirerende og samtidig beroligende miljø. Vi har samlet en masse skøn inspiration og nyttige tips, til hvordan du kan få succes med både indretningen og farve-sammensætningen!

Stuen er stedet i vores hjem hvor vi kobler af efter en lang dag på arbejdet, omgås med venner og familie, bliver underholdt af en god film eller bare nyder en god bog i favorit-lænestolen.

Når vi skal vælge stil eller type af indretning i vores stue, så har vi alle forskellige ønsker og drømme. Nogen af os vil have en lys og luftig stue i nedtonet farver og med stilrene detaljer. Andre vil måske hellere skabe en følelse af hule med mørke, dybe farver, en dæmpet belysning og bløde tekstiler.

Refresh
Refresh

Uanset smag og stil, så er stuen det sted i vores hjem, hvor vi vil skabe et inspirerende miljø, en følelse af ro og et rum hvor vi kan trække os tilbage, og samle ny energi.
Vi har samlet nogle nyttige små tip, til hvad du kan tænke på, når du skal indrette din stue. Og selvfølgelig en masse skøn inspiration, som vi håber kan guide dig og hjælpe til at sætte farve på stuen.  

Os fra Nordsjö elsker virkelig at inspirere dig og husk – det er ok at blive inspireret og kopiere en andens stil, for når du senere tilfører dine egen personlige detaljer og tilbehør, så vil det alligevel blive din helt egen variant.

Vrumsmalis
Vrumsmalis

Undgå at rummet føles som et showroom

En ting man skal tænke på, når man skal indrette sin stue, er at blande forskellige stile og mikse gammelt med nyt, for at undgå at rummet kommer til at se ud som et showroom.
Hvis man indretter sin stue med møbler og detaljer fra en og samme butik eller kollektion, så er der en risiko for at rummet vil se ud som et upersonligt kataloghjem.

Så vov at blande! Find mormors gamle kommode frem eller den gamle gyngestol som har stået på loftet og samlet støv – måske har de bare brug for et lag maling for at blive som nye igen.
Arbejd med kontraster – skab et smukt stilleben ved at blande former og højder. Bland forskellige materialer, som vi nævnte tidligere, og arbejd med forskellige farver og tidsepoker.

Stue front
Stue front

Hav styr på målene

At holde styr på rummets mål når man skal indrette og male sin stue, er virkelig alfa og omega. At bestille en sofa der er for stor, at sy et par gardiner for korte eller købe for meget, eller for lidt, maling, er ikke noget man først vil opdage, når man går igang med at indrette sin stue.


Så mål nøje og hav et klart billede over rummets muligheder og begrænsninger, inden du tager jeres farve- og indretningsvalg.

Mattenvardagsrum
Mattenvardagsrum

Hvor meget maling har jeg brug for?

Man sparer både penge og gør miljøet en stor tjeneste, ved kun at købe den mængde maling man har brug for. Lær selv hvordan du enkelt beregner den rette mængde maling med vores smarte regneværktøj. KLIK HER!
Væggen herunder er malet i vores grå-blå farve, Denim Drift - Årets farve 2017. 

Drømmer du også om et blåt og harmonisk soveværelse? Læs om vores blå soveværelses-inspiration her.

Soveværelse denim drift
Soveværelse denim drift

Investér i en god sofa

Sofaen kan man nok nemt sige er stuens vigtigste møbel. Det er her vi kravler sammen efter en lang dag på arbejdet, efter den hårde fitness-træning og på en stille søndagsmorgen med en kop kaffe i hånden.
 

Når der skal vælges sofa så husk altid at tænke på både stuens begrænsninger som muligheder. Tænk efter hvor sofaen skal stå og, som vi nævnte tidligere, mål op så det ikke bliver forkert.
Billederne herunder kommer fra @sanna.emelie og @interiorbyadrienne som har malet deres stuer med Dusty Green og Denim Drift. 

Soffa_0
Soffa_0

En sofa der er for lille, kan få rummet til at føles upersonligt, og en sofa der er for stor, kan let få rummet til at føles trængt. Glem ikke at stille sofaen, så den byder dig velkommen, når du kommer ind i rummet. Altså helst ikke med ryggen direkte mod indgangsdøren.

En ny sofa er en stor investering for mange af os. Så brug gerne lidt ekstra tid og energi på valget af sofa og vælg, hvis muligt, en af høj kvalitet, som samtidig er skånsom mod både miljøet og vores helbred. Nogen gange kan det være værd at huske os selv på, at det kan blive dyrere at vælge det billigere alternativ, da man så oftere må købe en ny.

Her under ser vi blandt andet de smukke farver Clear Paris, Tranquil Dawn - årets farve 2020 - og Denim Drift. 

Sofa bilde
Sofa bilde
Sofaer
Sofaer

Vil sofaen passe til farven på væggen?

Et spørgsmål som os fra Nordsjö ofte får er: Vil sofaen passe til farven på væggen?
Et nem måde at finde ud af det på, er at prøve vores farvesætning-app, Nordsjö Visualizer. Ved hjælp af dette enkelte værktøj, kan du farvelægge væggene direkte i rummet, uden at male med en eneste dråbe maling. Klik her for at læse mere.

Visualizer
Visualizer

Maling og valg af farve

Hvilken type vægmaling og farve du vælger til dine vægge, kan gøre en stor forskel på hvordan stuen vil opleves. Desværre findes der ingen farve som er rigtig eller forkert. Med farve gælder det om at tænke på hvilken følelse og stil man vil have og opnå med sin indretning, og derefter, ud fra det, finde en passende palette.

Det man skal tænke på, er at farven på væggen i mange tilfælde udgør basen i rummet, og derfor kan have en stor indvirkning på totalfølelsen. Så tænk grundigt over dit valg af farve og prøvemal gerne inden du maler hele rummet.
Test vores nyhed - Colour tester. Læs mere her. 

Ved valg af vægmaling = produkt, så vil vi foreslå dig, at vælge en maling med mat glans til væggene. En fløjlsblød overfalde giver en skøn og beroligende følelse til stuen samt en vidunderlig dybde til farven. Læs mere om Ambiance Xtramatt her. 

Valavfarg
Valavfarg

Trendy blå

At farvelægge og indrette sin stue med den smukke og trendy blå palette, kan aldrig blive forkert. Fra en luksuriøs grå-blå til en støvet og stille grøn-blå – den blå palette byder på mange vidunderlige farver, som man let forelsker sig i.

Hjemme hos blogger og fotograf Kristin Lagerqvist @krickelin er den skønne boheme stue malet i Kristins egen signaturfarve, Krickelin Dimblå. Det er en utrolig smuk lys grå-blå farve, som passer perfekt til en stue.
Som en herlig kontrast malede Kristin sit træværk i den rige Dark Dijon og anvendte malingen Ambiance Superfinish. Læs mere og bliv inspireret af Kristins hjem her. 

Krickelin1
Krickelin1
krickelin-bl-d-rrar
krickelin-bl-d-rrar

bild @krickelin

Clear Paris er en anden stilfuld og harmonisk blå farve som passer rigtig godt i stuen. Ved at male vinduesdetaljer i en mørkere, næsten sort, nuance, skaber man en utrolig flot dybde til rummet. Lyse tekstiler og øvrige detaljer i naturmaterialer, bliver prikken over i´et til den totale følelse.   

Clearparis
Clearparis

Hjemma hos blogger @interiorbyadrienne finder vi den smukke, grå-blå Denim Drift – som er Årets farve 2017. Det er en utrolig alsidig farve, som er let at kombinere med andre blå toner samt naturfarver, for at fremhæve den ro og tryghed, der er brug for i en stue.

Denimdrift
Denimdrift

Vov at male lyserødt

Den rosa palette er mere trendy end nogensinde, og os der til daglig arbejder med maling og farver, kan helt enkelt ikke få nok af de dejlige lyserøde toner!
Det siges at den lyserøde palette giver os ro og ånder fredfyldthed, så selvfølgelig er det en perfekt farve til din stue.

Vil du balancere de lyserøde vægge en smule så kan du med fordel vælge lidt enklere og stilrene møbler- og indretningsdetaljer. Materialer som træ og læder er perfekte at anvende sammen med lyserøde vægge.
Læs mere om hvordan du kan anvende den lyserøde palette i dit hjem her. 

Her har vi malet med den vidunderlige farve B9.15.55 og ‘Nordsjö irish rose’ - på billedet længst nede. 

Rosasoffa
Rosasoffa
Rosavardagsrum_0
Rosavardagsrum_0

Her ser vi Årets farve 2020 - Tranquil Dawn - sammen med den smagfulde lyserøde ‘Nordsjö raspberry shake’ og den grafit-grå ‘Nordsjö darkened storm’.

Vrum
Vrum

Sæt farve på din radiator

At male en radiator er måske ikke det mest sjove arbejde, når man vil male sin stue. Oftest kunne de dog godt trænge til lidt renovering og så kan et nyt lag maling gøre underværker.

Husk at en radiator ikke altid behøver at være hvid. Det kan blive meget effektfuldt at male sin radiator i en helt anden farve, for at give den et skønt blikfang, eller man kan vælge at male den i samme farve som på væggen, så den istedet smelter ind med væggen. Det giver en mere harmonisk stemning til rummet.   
Herunder har vi malet væg og radiator i den smukke grå farve ‘Illuminated Le Havre’.

Simplyrefresh livingroom radiator global 26
Simplyrefresh livingroom radiator global 26

Mal reol og væg i samme farve

At male møbler i samme farve som væggen, er mere trendy end nogensinde. Uanset om det drejer sig om at male en stor bogreol, en enkel fristående reol eller et stort skab, så kommer vi ikke udenom, at der er noget specielt med møbler og vægge i samme farve.
Et nem måde at skabe en afslappet og harmonisk følelse til et rum!


Hjemme hos blogger @tildabjarsmyr er væggen og Billy reolen fra Ikea malet i den bløde, smukke farve ‘Restful Sarcelles’. 
Læs mere her om hvordan du maler dit træværk på den bedste, og mest holdbare, måde. Klik her. 

Restful
Restful

Hjemme hos blogger @josefingunhamre er reolerne malet i samme farve som på væggen. Her har Josefin desuden valgt at male med en mørkere, varm og fyldig muldvarpe-brun farve. Farven hedder E4.10.40.

Josefingunhamre
Josefingunhamre

Vov at mal med mørke farve

Det siges, at mørkt er det nye lyse, og at gråt er det nye hvide. Flere og flere vover at forlade sin lyse trygge farveverden og begiver sig nu mod en mørkere, og lidt mere vovet, palette.

Når man vælger at male med en mørk farve, så skaber man ikke bare en varm og hyggelig følelse, men samtidig en skøn kontrast til rummet. Detaljer som posters, kunst, planter og gulvtæpper træder betydelig mere frem i rummet.

Det kan være forbundet med lidt nervøsitet når man åbner sin spand med maling og mødes af en meget mørk farve. Frygten for at det skal blive alt for mørkt og kedeligt er der, men – du har så meget at vinde hvis du tør. Alt handler om at finde en balance mellem dine mørke vægge og dine møbler- og indretningsdetaljer. Det gælder om at finde en skøn balance mellem det mørke og det lyse.

En dyb, mørk vægfarve kan få en stue til at føles varm og hyggelig. Så – vov lidt mere, vov lidt farve! Herunder er værelset malet i de varme efterårsfarver M9.18.13 og S0.16.22

Morkt_0
Morkt_0
Coty16 daklight kulorer
Coty16 daklight kulorer
Blattvardagsrum
Blattvardagsrum

Spiced Honey - Årets farve 2019 - er en fantastisk alsidig farve som kan skabe en lang række stemninger, afhængig af hvilken palette du kombinerer farven med. Det er en farve som kan være beroligende, afslappende, hyggelig og samtidig livlig, afhængig af lyset og farverne den kombineres med.

Læs mere om Spiced Honey her.

Spicedhonet
Spicedhonet

Mix for at skabe liv

Kontraster er en anden vigtig og sjov ting at arbejde med, og det gør indretningen i stuen intressant for øjet.  
Mix og kombiner forskellige materialer – mat mod skinnende, hårdt mod blødt, mørkt mod lyst, koldt mod varmt – et enkelt tip til at fremhæve ting og give dem liv.

TIP! 
Når man maler med en mørk farve på væggene, så kan man med fordel møblere med lysere møbler og tekstiler. Vil man derimod skabe en større kontrast og dramatik i rummet, skal man tilføre f.eks. en farveglad plaid, efterårsfarvet velourpuder eller hvorfor ikke en storslået krystalkrone?

Bildvardagsrum
Bildvardagsrum
Nordsjo colour futures arets kulor ett hem for kreativitet vardagsrum inspiration sverige
Nordsjo colour futures arets kulor ett hem for kreativitet vardagsrum inspiration sverige

Varmt & jordnært

Resten af 2019 vil vi fortsætte med at se en voksende trend, af de lidt mere jordnære og dæmpede nuancer. Farven ‘Deep Le Havre’ er en smuk, varm farve som får en ekstra dybde og karakter, når den males med vores matte vægmaling Ambiance Xtramatt.
Hjemme hos blogger Josefine Svensson @josefineshem spiller ‘Deep Le Havre’ smukt sammen med den mørke keramik, de kridhvide møbler og den ensomme, smukke blomsterkvist.

PRODUKTTIP! Når du skal male din stue, så vælg gerne en mat farve til væggene. En fløjlsblød overflade giver en skøn og beroligende følelse til rummet, og en flot dybde til farven.

Deeplehavre
Deeplehavre

Hjemme hos blogger @boho.wife finder vi en blød og beroligende stue, hvor væggene er malet med vores smukke farve ‘Nordsjö dapper tan’, som har fundet inspiration fra kanelens smukke nuancer.

Boho
Boho

Bild @boho.wife

‘Dusky Sarcelles’ er en varm farve der trækker lidt over i de brun, gul-røde og grå nuancer, og er virkelig lækker at anvende i sin stue. Tilføj detaljer som puder i jordnære toner, diskrete og stilrene blomster og malerier, eller posters, i en neutralt farveskala for at forstærke den varme følelse i rummet.

Blogger og interiør-entusiasten @marenbaxter har malet sin stue med vores skønne helmatte vægmaling Ambiance Xtramatt i farven ‘Dusky Sarcelles’.
Læs mere Maren Baxters hjem her. 

Vil du se om farven ‘Dusky Sarcelles’ passer hjemme hos dig? Klik din Colour Tester hjem direkte til din dør her!

Marenbaxter
Marenbaxter

Bild @marenbaxter

Smukke grønne nuancer

Naturen og det grønne inspirerer os mere end nogensinde, og nu vil vi også omgive os med den grønne palette både på indretningsdetaljer og på vores vægge.

I den grønne palette finder vi alt fra skovens varme nuancer som farven ‘Back to the roots byMalin’ og den lidt mere støvede farve ‘Lenas Dusty Green’, som giver en dæmpet og hyggelig følelse. Vi ser også den dæmpede grå-grønne ‘Misty le Havre’, den harmoniske ‘Dusky le Havre’ og den herlige mørke ‘Dark Le havre’ som er smukke, skønne grønne farver til stuen.


Farven ‘Lenas Dusty Green’, som er udviklet sammen med blogger Lena Lidman @lenalidman85, er en mild, jordnær grå-grøn farve, som kan opleves forskelligt afhængig af hvordan lysindslippet er. Her ser vi den hjemme i blogger @sanna.emelie´s stue.

Sanna emelie hemsidan
Sanna emelie hemsidan

Farven ‘Back to the roots byMalin’, som blogger @themalinpersson har malet sin stue i, giver en skøn karakter til rummet. Farven som Malin fandt sammen med os til ‘Nordic Colours palette 2018’ beskriver hun sådan, i sin blog:

”For mig faldt valget på en mørk og harmonisk grøn farve, som både er beroligende og samtidig indgyder tryghed. Jeg har valgt den, da jeg føler et behov for at komme nærmere naturen. Al den tid vi bruger foran computeren og vores telefoner, giver en længsel efter at finde tilbage til naturen og finde meningen med live.”

Malinpersson
Malinpersson

Er du ude efter en smuk grøn farve, som er neutral og alligevel har det der lille ekstra? ‘Tant Johannas Gröna’ er en udsøgt grå-grøn farve, som blev udviklet i samarbejde med blogger Johanna Bradford og passer til de fleste stile.

Tantjohanna
Tantjohanna

Hjemme hos blogger Emily Slotte @emilyslotte er de velourmatte vægge malet med den bløde grå-grønne farve ‘Misty Le Havre’. Her skaber de matte vægge, sammen med grønne planter, jordnære tekstiler og smulle stilleben, en smuk elegance.  
Vil du se mere af @emilyslotte hjem? Se hvordan den pistage-is grønne farve ‘Misty Fontaine’ blev hjemme i Emilys børneværelse. Klik her for at læse!

Emsloo
Emsloo

Bild @emilyslotte

Den smukke loftslejlighed herunder er malet i den harmoniske grå-grønne ‘Dusky le Havre’. Her har man lavet en indbygget reol, hvor smukke bogrygge og magasiner, bliver skønne farveklatter i rummet.

Hjemme hos blogger @annacate - på det andet billede – har den mørke grå-grønne ‘Dark le Havre’ skabt et rum fyldt med karakter og et smukt touch af elegance. Læs mere om Annas stue her.

Duskylehavre
Duskylehavre
Annacate dark le havre
Annacate dark le havre

Bestil din grønne farvorit hjem til dig selv og prøvemal

Nu kan du nemt prøvemale med en grønne ‘Misty Fontaine’ eller vores populære ‘Deep Paris’. Klik her for at bestille din ‘Colour Tester’ og prøvemal farverne hjemme hos dig selv. KLIK HER!

For at vælge den rigtige nuance har du brug for at opleve farven i de rette sammenhæng i dit hjem og med dine møbler. Prøvemal og se hvordan de forskellige nuancer samspiller med dagslyset, aftensbelysningen og rummets øvrige indretning, for at kunne afgøre hvilken farve der er bedst præcis for dig.
Vi anbefaler dig enten at bestille en ‘Colour Tester’ eller en lille prøve maling. Klik din favoritfarve-prøve hjem allerede i dag med levering direkte til døren her.

Colourtester
Colourtester

Lyst & enkelt med nordisk elegance

En stil som altid er populær er det fine, lyse look med et touch af nordisk elegance. Her er det en palette med enkelte neutrale toner, bløde hvide, jordnære beige og varme grå nuanser, der dominerer.

Vi ved alle, at lyse farver kan få et rum til at synes større og mere rummeligt. Når man skal vælge farver, er det også vigtigt, at tage hensyn til hvor meget naturligt lys der findes i rummet. Ligger rummet mod syd/vest med meget lysindslip, fungerer en farve som ‘HoP Light Grey’ perfekt, en sofistikeret og blød farve som passer til det meste. Mens et rum mod nord/øst med et køligere naturligt lys, kan blive rigtig fint med en blødere varm-grå farve som f.eks. ‘HoP Grey Sand’ eller den svagt rødere ‘HoP Greige’.

Her ser vi farven ‘HoP Light Grey’ hjemme hos blogger @myhomestockholm. 

HoP
HoP

Når du vælger at male med lidt lysere farver på væggene, kan det skabe en rummelig og luftig følelse til dit rum. Denne stil kan være god for dig, som har en mindre stue med begrænset lysindslip.
Hjemme hos Fredrik og Amanda, der har instagramkontoen @_kulbo, er væggene malet i farven ‘HoP Greige’. 

Kulbo
Kulbo

Bild @_kulbo

Hjemme hos blogger Kristinna Andreasen @kristinnaandreasen er væggene malet i den varm-grå farve ‘Carla Sofie Molge Warm Grey’. 

Krisrina
Krisrina

Sammen med os fra Nordsjö fremtog Emma Sundström @lapptussan den smukke Greige farve ‘Lapptussans Dusk’. Sådan beskriver Emma selv den smukke farve:  

"Lapptusssans Dusk er den lyse beige-grå tone som jeg har på næsten alle mine vægge derhjemme. Den føles næsten som et varmt laplandsk tæppe, selvom den er grå og passer både i rum med lys fra syd og nord. En helt vidunderlig Greige farve!"

Her ser vi farven malet hjemme hos bloggerne @mz.interior (billede1) og @cb_vendelbo (billede 2).

Lapptussan
Lapptussan
Cbvendelbo hemsidan
Cbvendelbo hemsidan

Væggene hjemme hos blogger @saraalfredason er malet i farven ‘Silver Cloud’ og får, sammen med sofabordets lyse træ, et chic, skandinavisk præg.  

Saraalfr
Saraalfr

Belysning og lysindslip

Når vi taler om belysning, så er det altid mottoet ”more is better” der gælder. Belysning er ikke kun en smuk indretningsdetalje, det er samtidig en vigtig ingrediens for at skabe en hyggelig stemning. I stuen er der forskellige og flere lyskilder, som er med til at give en blød og hyggelig stemning, og da stuen er et rum, hvor man laver mange forskellige ting, så er det endnu vigtigere at tænke på lyssætningen her.

Soffavarum
Soffavarum

I stuen er der nemlig brug for både en belysning til når der skal støvsuges, en arbejds-belysning til læsetiden eller lys til når du skal betale regningerne, siddende i sofaen. Og – det mest vigtige – stemningsbelysningen - som gør hele belysningen i rummet blødere.  


I et normalstort rum plejer man at anbefale ca. 7-10 lyskilder. Tænk gerne på, at jo større rum, desto flere lyskilder er der brug for.

Så tænk lidt over jeres behov. Hvad bruger I stuen til og hvordan ser rummets forudsætninger ud. Hvor stort er rummet? Hvor meget lysindslip kommer der? Og beslut udfra det, hvilken slags belysning der er brug for.

Belysning
Belysning

En ting man let overser, er at både det naturlige dagsly samt hjemmets øvrige lyskilder, påvirker indtrykket af farven på væggen.
Refleksioner som spejles igennem vinduet samt fra materialer og møbler i rummet, påvirker også oplevelsen af farven. F.eks. kan et knaldrødt tæppe eller en grøn sofa ‘smitte af’ på lyse og dæmpede vægfarver.

Kombinationen af forskellige farver er også vigtig at huske på – den nuance som du vælger til din vægge kan opfattes lysere eller mørkere, stærkere eller svagere, afhængig af hvilke andre nuancer den samspiller med.

Ljusinslapp
Ljusinslapp

Find din farve ved hjælp af et moodboard

Når du begynder at planlægge et indretningsprojekt, kan det være svært at visualisere sine idéer og få følelsen af hvordan resultatet vil blive. Det findes der råd for!

Et moodboard kan beskrives som et inspirationskort, hvor man samler alt det man godt kan lide: farver, tapetprøver, gulvprøver, billeder af forskellige indretningsstile, detaljer, møbler og meget mere. Når man har lavet det moodboard (eller flere forskellige hvis man vil) som man er tilfreds med, giver det et bedre overblik af, hvad man egentlig vil og hvilken stil man vil opnå.   

Blogger Carla Sofie Molge bruger et moodboard når hun skal vælge farve til sin stue. Læs mere om det her.

Baggrunden på vores efterårs-inspireret moodboard herunder er malet i farven ‘Heart Wood’. 

Moodboar1d
Moodboar1d

Billedvæg

Noget så forholdsvis simpelt som et smukt billede eller et personligt maleri, er en enkel detalje som alligevel gør så meget for helhedsindtrykket i din stue. Kunst er en af de ting, som virkelig fortæller hvem du er. Så glem ikke at udsmykke dine ny-malet vægge.

En stilfuld billedvæg er en indretningsfavorit for mange og her er varianterne og mulighederne mange.
Se vores enkle guide og inspirerende billeder til hvordan du lykkes med en smuk billedvæg her. 

Madde1
Madde1

Bild @mz.interior

Annagrundberg
Annagrundberg

Tip! Hvis du har en mørkere nuance på dine vægge, så forstærkes og fremhæves billederne på en helt anden måde end hvis væggene var lyse. Vov at skabe lidt spænding til din stue med en mørkere farve på væggene. 

Tavelvagg
Tavelvagg

Andre blikfang

Når man går ind i stuen, er det altid behageligt at have noget at lægge blikket på. Her kan en gammel kakelovn, en dekorativ reol eller et betagende maleri eller billede, være en smuk detalje i rummet.

TV´et har længe haft en central rolle i vores hjem. Alt efter som vores vaner og behov ændres, er det måske en oplagt tid til at tænke anderledes og ikke lade TV´et styre vores indretning og være rummet blikfang mere? Måske skulle vi istedet bruge tid på at socialisere med familien og venner, eller læse en bog og lade os forføre ind i en fantasiverden.

En dekorativ reol kan både vække læselysten og samtidig give varme til rummet. Saml dine favoritdetaljer, smukke æsker, fotos, en smuk blomsterbuket, og lad dem spille sammen med dine farvoritbøger i reolen.

Lad dig blive inspireret af bloggerne @lenalidman85 og @viktoriaholmgren´s smukke stuer herunder. Væggene er malet i den beroligende og varmgrå farve ‘HoP Greige’. Læs mere om vores populære Greige farver her.

HoP
HoP

Skønne tekstiler

Et koldt gulv er der ingen af os der ønsker at sætte sine fødder på – uanset årstid. Så glem ikke at investere i et hyggeligt og varmt gulvtæppe til under sofabordet. Det vil samtidig være med til at samle dit møblement og forhøje trivslen, og varmen, i dit rum.

TIP! Som en god grundregel, i forhold til at indrette med et gulvtæppe, tænk på at det skal være så stort, at de forreste ben, eller de forreste dele af sofaen, lænestolen og hele sofabordet, skal have plads på det.

Rummet herunder er malet i farverne: væggen til venstre W9.10.13, søjlerne på venstre side U6.05.62 og væggen til højre VN.01.81

livingroom
livingroom

Når det gælder øvrige tekstiler i rummet ,så vil vi anbefale at satse på et par tunge, dæmpede gardiner til efterår og vinter. Når det så bliver forår- og sommertid, kan et par lyse og lette gardiner være mere passende til at slippe det skønne dagslys ind.
Så er det bare at tilføre nogle bløde puder i velour eller hør i valgfri farveskale. Tilføj også gerne nogle plaider til både at varme sig under og at dekorere med.

En som virkelig elsker at indrette med præcis velour er blogger @carlasofiemolge Her er rummet malet med Carlas egen farve ‘Carla Sofie Molge Warm Grey’. 

Carlasofie
Carlasofie
carlasofiemolge beige farge til veggen
carlasofiemolge beige farge til veggen

Vælg en mat maling til væggene

Supermatte vægge er både elegante og tidsløse. Og desuden er de utrolig trendy lige nu. I stuen giver fløjlsbløde overflader en behagelig følelse uden reflekser og et smukt løft til farven. I de fleste hjem er stuen ikke udsat for særlig meget slitage, hvilket giver dig frihed til at vælge hvilken maling som helst til væggene – udnyt det!

Det kan være skønt at vide, at selvom du vælger en mat maling, så kan væggene stadig tørres af. Med Nordsjö Ambiance Xtramatt eller Silkesmatt bliver din stue en skøn, og selvfølgelig, plads at være sammen i. Læs mere om Ambiance produkterne her.  

Ambiance
Ambiance
Farver indlæses...