Nordsjö Visualiser

Visualiser farven med det samme på væggen
Se
1182 Svaneke

Farvekort med pigmenteret træolie

Sommer og sol - hvad føles bedre end at nyde udelivet på en smuk terrasse af træ. Rengør og beskyt din træterrasse, og bevar et sted hvor du kan være med familie og venner - år efter år.

1182 Svaneke

Farver inspireret af vores nordiske natur
 

Smukke farver der er designet til at matche vores nordiske natur. Trenden med en udeplads der føles naturlig, er større end nogensinde tidligere. Lad træterrassen få en mere naturlig farve, og lad farverne på havemøbler og tekstiler, som puder og tæpper, stikke lidt mere ud.

412 Siljan

Sæt farve på dine plantekasser med træolie

Træolie med farve kan også anvendes på indretningsdetaljer som plantekasser og udemøbler, der er lavet af fyrretræ,  gran, cedertræ, lærk og trykimprægneret træ. Anvend Tinova Traditional Allround Oil eller Tinova UV Super Terrace for at få det bedste resultat.

410 Gotland

Skab nye områder med varme farver
 

Varme farver med en klassisk følelse af træ, giver en hyggelig og naturlig følelse. Tænk på altanen som en del af huset. Facadens og altanens farver skal matche på en behagelig måde. Det kan være svært at matche farven helt, hvis du har et hus der er malet med heldækkende maling. Så kan det være bedre, at vælge en træolie der i stedet for skaber en kontrast på en behagelig måde og samtidig fremhæver træterrassen.

410 Gotland

Tidløse farver til din træterrasse
 

Neutral og tidløs. En terrrassefarve i grå eller sort passer til det meste.

Mørke farver

Her er træterrassen olieret med den mørke farve 1195 Vaxholm.  Husk at mørke farver gør at træterrassen bliver mere varm af sollyset end ved lyse farver.

Henter dataene, vent venligst...