Nordsjö Visualiser

Visualiser farven med det samme på væggen
Se
farvetest

Test maling og farve på vægge

Nordsjö Color Tester - en nyhed til dig, der nemt vil teste nye vægfarver

Den nemmeste måde at prøve forskellige vægfarver på! 

Det er ikke altid så nemt, at vælge en ny farve. En undersøgelse viser, at cirka 50% af alle forbruger, har svært ved at vælge farve. Hos Nordsjö anbefaler vi, at man altid prøver forskellige farver, for at se om de passer til det rum, man har planer om at male. 

Derfor har vi udviklet Nordsjö Colour Tester, som er et enkelt lille værktøj med maling og minirulle i ét, og som findes i 50 smukke farver. Colour tester er en nem måde at prøve forskellige farver på dine vægge. Du får en god fornemmelse af det endelige resultat og hvordan din indretning, og det naturlige lys i rummet, vil påvirke det endelige resultat. Det har aldrig været nemmere at vælge farve!

Oplev farven i den rette sammenhæng  

For at forstå hvordan forskellige farver kan opleves i præcis dit rum, skal du tage hensyn til hvordan det naturlige lys og dine egne lyskilder påvirker rummet. Det naturlige lys i et rum med sol fra nord, har koldere lys end i et værelse med sol fra syd. Generelt er lyset midt på dagen koldere end det bløde lys, der kommer om morgenen og aftenen.

Det har aldrig været nemmere at vælge farve – test selv!

Reflektioner der spejles gennem vinduer, samt fra materialer og møbler i værelset, påvirker også oplevelsen af en farve. Kombinationen af forskellige farver er også vigtig – den nuance du vælger til dine vægge kan opleves lysere eller mørkere, stærkere eller svagere, helt afhængig af hvilke andre nuancer farven samspiller med. Glem ikke at overfladen på et gulv også betyder meget, i forhold til hvordan en farve vil opleves. 

Derfor – prøvemal og se hvordan de forskellige nuancer samspiller med dagslys, aftenlys og hele rummets indretning, og tænk på hvilken følelse du vil opnå.

Farverne fra venstre: Dusky Sarcelles, Clear Le Havre og Restful Melun

Colour Tester findes i en palettte på 50 smukke farver

Vi har udvalgt en palette på 50 smukke farver fra forskellige farveskalaer, der passer lige så godt til et køkken, en entré og et soveværelse, som til et børneværelse. Alt fra sofistikerede, sobre hvide og grå toner, bløde pasteller og varme, harmoniske nuancer, til de mere legende og stærke farver.  

Bliv inspireret og prøvemal f.eks.med farven 'Dusky Sarcelles', som er en varm og hyggelig muldvarpe-nuance som er lidt til den brun-, gulrøde og grå side. Eller farven 'Restful Paris', der er en lys og kølig farve med en svag grønblå tone. 'Deep Paris' som er favorit for mange, er en vidunderlig sober, grågrøn farve. Se billedet herunder til højre.

Farven på væggen til højre: Deep Paris

Nordsjö Colour Tester – et enkelt værktøj med maling og mini-rulle i ét

Nordsjö Colour Tester gør det nemt og hurtigt at prøvemale med en farve, på den overflade du har planer om at male og hjælper dig med at gøre dit farvevalg lettere, når du skal male om eller male nyt, på vægge indendørs.

Malingen kan anvendes på vægge og loft, men skal kun opfattes som en farveprøve og ikke anvendes som slutprodukt. Ved maling af træværk indendørs, anbefaler vi at male farven på et stykke pap eller karton, som kan holdes op tæt til det objekt, der planlægges at males, så man på den måde kan få en opfattelse af den valgte farve.

Find de 50 farver nedenfor hos udvalgte Nordsjö forhandlere eller køb den online på colourtester.dk

Behandling 

Generelle krav til overfladen inden malebehandling:

Overfladen skal være ren, tør og støvfri. Grundmal evt. sugende flader ved behov. Påfør Colour Tester 2-3 gange til farven er fuldt dækket.

Brugsvejledning

1. Colourtester omrystes grundigt før brug.

2. Fjern låget og forseglingen under malerullen.

3. Tryk let på Colour Testeren til der kommer maling ud i/på rullen.

4. Påfør malingen på underlaget.

Du kan finde produktet hos udvalgte Nordsjö forhandlere eller køb den online på colourtester.dk

Henter dataene, vent venligst...