Nordsjö Visualiser

Visualiser farven med det samme på væggen
Se
Nordsjö One Super Tech
Nordsjö One Super Tech

Vælg en maling som kan tåle at blive testet!

Nordsjö har et helt unikt sortiment af maling, som er et resultat af et langt forsknings- og udviklingsarbejde.

I over 100 år har Nordsjö udviklet maling specielt til de hårde, nordiske forhold. Vi tester alle vores produkter på pladser rundt omkring i Europa, som er specielt udvalgt pga. deres hårde klima.

Produktudvikling og validering af egenskaberne sker gennem grundige test. I udviklingsfasen udfører vi korttidstester med vejrmaksiner. For at sikre en optimal kvalitet, er de naturlige langtidstester dog af yderst afgørende betydning. Vi tester vores maling forskellige steder, alt efter hvilke parametre som er i fokus.

Maling
tester

Vores teststationer

Nordsjö har teststationer flere steder rundt omkring i Europa . På teststationen i Alperne udsætter vi malingen for ekstra stræk UV-stråling samt hurtige skift i temperatur mellem frost og tø. Det er faktorer som fremmer nedbrydningsprocessen betydligt. På den svenske vestkyst har vi en teststation, hvor vi sikrer at malingen kan klare hård blæst, saltstænk og sol. I Norge udsætter vi vores maling for 220 regndage om året samt en høj luftfugttighed, hvor skimmel- og algevæksten er mere aggressiv end i andre lande. Nordsjö har desuden en teststation i Skåne i et område med varierende vegetation. Teststationen ligger tæt på en meget trafikeret vej og et vandløb, som udsætter vores maling for en stor grad af tilsmudsning.

Vores test af malingen

Under testperioden laver vi aflæsninger flere gange om året, og gennemfører løbende analyser i vores laboratiorie. I bedømningen af langtidstesterne går vi ud fra både teknisk holdbarhed (det vil sige træbeskyttelse) og æstetisk holdbarhed. Vi måler, sammenligner, analyserer og bedømmer også malingen ud fra en hel del andre kriterier. Vi bedømmer bla. egenskaberne mht. påføring som fylden, dækningen, spredningen og tørretid, samt overflade-egenskaberne som hårdhed, fleksibilitet, vandoptagelse, vandgennemtræng og laveste tørretemperatur. I en af vores seneste langtidstest har vi sammenlignet maling på teststationen i Norge i en periode på 2,5 år (sept. 2015 – feb. 2018). Den venstre side af et træpanel er malet med en konkurrerende maling og den højre side med vores selvrengørende maling Nordsjö One Super Tech. Malingen til vensre er blevet kraftigt angrebet af skimmel, mens Nordsjö One Super Tech er helt ren og fri for begroning.

Test maling
Tets af malingen på teststation

Med resultatet af dette samt andre langtidstest, som er gennemført i betydlig større skala og med flere testparametre end fx. malingtest fra Folksam, kan vi være helt trygge når vi anbefaler vores maling til kunderne rundt om i Norden.

Farver indlæses...