Nordsjö Visualiser

Visualiser farven med det samme på væggen
Se
En moderne tilgang til det klassiske blå børneværelse
04.1 Børneværelse i blå

Yndlingsfarver til børneværelset

Vil du prøve et unikt design på børneværelset med klassiske farver? Se vores nye tilgang til disse tidløse nuancer

Fra superhelterød til prinsessepink – der er helt sikkert nogle populære farver, som de små gerne vælger. Sommetider er udfordringen for forældrene at vælge en nuance, der passer i skalaen eller at finde den rette balance for at undgå et rum, der råber for højt. Læs videre for at opdage, hvordan du kan få disse farver til at virke for dit barn... og for dig selv!

Få det bedste ud af blå

Du kan ikke gå galt i byen med lyseblå på børneværelset. Hvis farven bruges alene, er den modig og ungdommelig. Med komplementærfarver som hvid og bløde blå nuancer kan du opnå en rolig havstemning, og kombineret med levende grønne eller gule elementer får du et energifyldt look. Det er et alsidigt valg, der kan tilpasses barnets personlighed.

Få mere inspiration til drengeværelset 4 strålende idéer til drengeværelset.

Hvilke farver?
Illuminated Cognac

Sommetider kan noget af den kreative leg ende oppe på væggen, men heldigvis gør vores vaskbare og robuste Easy2Clean-maling med innovative smudsafvisende egenskaber det nemt at tilgive.

Kombinationer med lyserød

Skab et unikt look på børneværelset med klassiske lyserøde farver
04.2 Børneværelse i lyserød

Fra en bleg pastel til levende magenta – lyserød har altid være en fast favorit på pigeværelset. Men selvom farven er populær betyder det ikke, at der ikke findes unikke måder at bruge den på. Komplimenteret med striber i bløde nuancer som lavendel eller duegrå er det nemt at give denne klassiske farve en moderne makeover.

Se, hvordan du kan lave den perfekte stribe her.

 

 

 

 

Hvilke farver?
Glowing Marseille, Bright Marseille, Clear Versailles og Light Versailles

Prøv kræfter med hvid

Prøv hvid på børneværelset for et look, der er både stilfuldt og alsidigt
04.3 Børneværelse i hvid

Lys, frisk og alsidig – en hvid væg kan fungere som en perfekt baggrund for livlige accentfarver og accessories. Den er også et ideelt lærred, hvor kreative børn kan udtrykke deres altid udviklende personligheder og interesser.

Hvis du allerede har en neutral væg at arbejde med og mangler tid eller penge, kan du hurtigt få det sjovt med at lave figurer og mønstre på væggen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvilke farver?
Light Calais

Gul gør glad

Prøv gul på børneværelset for et solrigt og glad look
04.4 Børneværelse i gul

Giv børneværelset et strejf af solskin med et strålende gult lag. Denne farve er ideel til at gøre rum lysere og kan bruges alene eller i kombination med trænuancer for en roligere effekt. Med blot et par strejf af lyse farver på møbler og accessories er det nemt at gøre denne glade farve til barnets favorit.

Hvilke farver?
Illuminated Rochefort

Hvis du har brug for mere inspiration? Udforsk flere kreative idéer til børneværelser. Inspirerende indretningsidéer til børneværelset

Henter dataene, vent venligst...