Enkelt og elegant

Dit gæsteværelse skal sikkert bruges af mange forskellige mennesker - fra venner og forældre til svigerforældre og udenbys gæster. Derfor er det vigtigt at skabe et alsidigt rum. Når du skal vælge dine farver, så hold det enkelt. Tanken er at skabe en smuk, neutral baggrund, som står godt til flere forskellige indretningsmuligheder.

Fri som fuglen

Når du skal skabe et hyggeligt rum, er det et smart trick at kombinere to eller tre nuancer fra samme farvefamilie.

Er du vild med blå, kan du for eksempel kombinere indigoblå med denimblå og violet - som i dette smukke soveværelse. Kunne du tænke dig samme effekt, som du ser på væggene her, skal du anvende løse penselstrøg til den ujævne streg. Vil du opnå det bedste resultat, skal du sørge for ikke at have for meget maling på penslen.

Hvis du mere er til neutrale farver, kan du sætte en mørkegrå, som for eksempel tin, sammen med blød duegrå og fjerlet hvid.

Yin og yang

Når du skal vælge dit gæsteværelses øvrige indretning, hvorfor så ikke fortsætte temaet med de visuelle kontraster ved at mikse forskellige teksturer og overflader? Sengen vil se fantastisk ud, hvis den svøbes i silke og uld i skøn forening. Du kan også sætte forskellige overflader sammen, for eksempel et spejlbord og matte træstole.

Giv værelset lidt personlighed med et smukt maleri, en vase med friske blomster eller et indrammet billede. Så er værelset altid klart til gæster - også de uventede!

Viste farver