Nordsjö Visualiser

Visualiser farven med det samme på væggen
Se
alt1
Find din perfekte farve

Nordsjö Visualizer

Download den nye Nordsjö Visualizer-app for at vælge den rigtige farve sammen!

Lad os komme i gang

Det har aldrig været nemmere at vælge den nye farve til væggen. Nordsjö Visualizer-appen hjælper dig med at se Nordsjö farver på din væg med det samme. Der bruges virtuel præsentationsteknologi til at afprøve forskellige farver ved blot et tryk på skærmen.

Har du fundet din foretrukne farve?

alt4
Find farvesammensætninger

Få forslag til farver

Del farveidéer med dine venner, og se, hvilke farver de synes, du skal bruge – visualiseret i dine delte fotos

alt5
Bliv mere sikker på dine farver

Prøv vores farveprøver Colourtester

Colourtester er en fantastisk måde til at sikre, at den farve, du synes om, ser lige så godt ud på dine vægge som i Visualizeren.

alt11

Download appen nu

  

Nordsjö Visualizer-app – bliv inspireret

 

Har du brug for farveinspiration til at bringe en følelse af lykke, harmoni eller ro ind i dit hjem? Når du anvender Nordsjö Visualizer vil du altid foretage det rigtige farvevalg, og du kan omgående se, det du forestillede dig! Augmented reality-teknologi gør det muligt og nemmere end nogensinde at se dine yndlingsfarver komme til live i din bolig. Med kun et tryk på skærmen kan du udforske et stort udvalg af Nordsjö-farver og få dem vist på væggen. Nordsjö Visualizer-appen bliver hurtigt din nye kilde til farveinspiration, så du kan lege med alle de skøre og kreative dekorationsidéer, der popper op i dit hoved!

 

Nordsjö-farveapp til indretningsidéer

 

Sammen med den helt nye farveapp fra Nordsjö kan du nemt visualisere alle dine idéer til vægfarver og begynde at dekorere dit værelse med fuld tillid. Hvordan virker det præcist, spørger du måske? Find først inspirerende vægfarveidéer fra verden omkring dig. Farveinspiration findes overalt: fra blomster i din have til dit farverige yndlingsmaleri eller det nyeste hotelværelse. Takket være den indbyggede farvevælgerteknologi finder Nordsjö Visualizer-appen det nærmeste match blandt over 1200 Nordsjö-farver. Har du brug for mere hjælp? Nordsjö Visualizer kan endda komme med forslag til nuancer, der passer til din sofa, dit tæppe eller en bunke puder. Gennemse alle Nordsjö-farver og flere færdige farveskemaer, og leg med Visualizeren for at se dine vægge forvandle sig i realtid på skærmen. Saml alle de billeder, du har lavet af dit hjem ved at gemme dem som et foto eller en video, og bring alle dine dekorationsidéer sammen i Nordsjö Visualizer-appen!

 

Få idéer til vægfarver ved hjælp af virtuel præsentation

 

Den rette farve kan forvandle dit hjem og den måde du bruger det på – fra varme og hyggelige farver på vinterdage til et energisk og inspirerende farveskema om sommeren. Den brugervenlige farveapp giver dig mulighed for at vælge en farve fra hvor som helst og ved hjælp af virtuel præsentationsteknologi, kan du se alle de vægfarveidéer, du har projiceret på væggen i dit hjem – når som helst og hvor som helst. Der er ingen grund til gætværk, fordi virtuel præsentation gør det muligt for dine vilde fantasier at blive håndgribelige og levende på din skærm, uanset om du bruger en telefon eller en tablet. Er det stadig svært at indsnævre alle dine dekorationsidéer? Alle de vægfarveidéer du gemte som en video eller et billede, kan nemt deles med din familie og venner. De vil så kunne give dig perspektivet af et andet menneske på dit genererede eller sammensatte farveskema med Nordsjö Visualizer-appen. Få inspiration ved at visualisere enhver farve på din væg og gøre din fantasi til virkelighed!

Farver indlæses...