Nordsjö Visualiser

Visualiser farven med det samme på væggen
Se
Nordsjö Evolve Recycled med 35% genbrugsmaling

Nyhed! Fremstillet med 35% genbrugsmaling


Nordsjö begyndte at producere maling allerede år 1903, og siden da har vi inspireret og tilbudt produkter, som du kan stole på, både når det drejer sig om kvalitet og miljø. Vi lancerer nu en stor nyhed – Nordsjö Evolve Recycled – fremstillet med 35% genbrugsmaling. Produktet giver en fantastisk fin og helmat finish på vægge og lofter, og er både en grunder og maling i ét. Kort sagt – en rigtig god maling med et lavere miljøaftryk.

Vardagsrum med väggar målade i vitt med Nordsjö Evolve Recycled

Sådan fungerer det

 

Sammen med en ekstern samarbejdspartner indsamler vi malingrester, som ellers ville være blevet deponeret eller forbrændt.

Malingen sorteres, filtreres samt renses, og blandes derefter med ny egenproduceret maling. I forbindelse med dette gennemføres der omfattende tests, som sikrer den høje kvalitet.

Med innovativ teknik er Nordsjö Evolve Recycled fremstillet med 35% genbrugsmaling, og selvfølgelig med samme høje kvalitet som du altid kan forvente af Nordsjös produkter.

Vardagsrum med väggar målade i vitt med Nordsjö Evolve Recycled

Inspiration

 

Ønsker du at friske dit hjem op? Så er Nordsjö Evolve Recycled et godt valg til vægge og lofter. Med et udvalg af både hvide og lysegrå farver ser de godt ud i soveværelser og stuer, mens den fuldmatte finish er fantastisk. Og så er den nem at påføre, da den er en primer og topcoat i ét. 

Med andre ord - også en fantastisk farve at arbejde med.

Oplev alle de smukke farver
 

Nordsjö Evolve Recycled er en hvid helmat indendørsmaling med en fantastisk finish. Produktet kan anvendes som det er, eller tones i en række forskellige hvide og lysegrå farver.

Nordsjö Evolve Recycled - Produktfakta

 
  • Garanteret fantastisk finish.
  • 21% lavere CO2-aftryk*.
  • Til både væg og loft.
  • Grunder og maling i ét.
  • Nem at påføre.
  • Fungerer godt på beton, puds, letbeton, gipsplader og glasfiberstof.
  • Et rigtig godt valg til for eksempel soveværelser, kontorer og stuer.
  • Kan tones i et udvalg af hvide og lysegrå farver.

*Sammenlignet med Nordsjö Original loft- og vægmaling helmat 3.

Farver indlæses...