Nordsjö Visualiser

Visualiser farven med det samme på væggen
Se

Om Nordsjö

 

Nordsjö har eksisteret i mere end 100 år. Virksomheden blev grundlagt i 1903 under navnet Nordström og Sjögren. Siden den gang er mange huse i hele norden malet med Nordsjö maling!

I mere end 100 år har generationer af malerfirmaer valgt at arbejde med Nordsjö maling. For hvert år, hvert malet hus, hvert penselstrøg har vi lært noget om maling og farver.

Nordsjö er en del af Akzo Nobel koncernen. Akzo Nobel er en multikulturel virksomhed som forsyner kunder i verdenen med industrilak, maling og kemi. Koncernens omsætning i 2011 var på €15,7mia. Akzo Nobel har 57.240 ansatte fordelt på 80 lande. Hovedkontoret ligger i Holland.

Akzo Nobel er verdens førende leverandør af maling med forretning i 60 lande og 30.000 medarbejdere beskæftiget med maling. Vi har mere end 200 års samlet erfaring. Ikke kun med udvikling og produktion af maling, men også i udviklingen af skræddersyede løsninger til vores kunders skiftende behov. Vores evner inden for innovation og vores internationale rækkevidde er vores styrker. Miljøansvar er en central del i udviklingen af vores højteknologiske produktsortiment. Vi leverer meget mere end bare maling til vores kunder takket være vores stærke sortiment, uovertruffen teknologi, service og distribution, sammenholdt med vores fokus på kontinuerligt udvikling af produkter, koncepter og service.

Historie

1903 Virksomheden blev stiftet af Axel Nordström og Albin Sjögren

1905 Fremstillingen at linoliepasta starter

1937 Fremstillingen af Bindol begynder

1948 Produktionen flyttes fra Husarkasernerne i centrum af Malmø til fabrikkens nuværende placering i Sege lidt uden for Malmø.

1950 Bindolat – den første latexmaling fra Nordsjö

1955 Nordsjö lancerer som de første en færdigbladet sandspartel

1960 Bindoplast – Nordsjös første ”moderne” latexmaling

1960 Kæden ”Färgcenter” etableres i Sverige

1963 Tintorama introduceres. Det første moderne tonesystem i Europa

1971 Fremstillingen af akrylmaling påbegyndes på fabrikken i Sege

1973 Den første automatiske tonemaskine lancers

1985 Tinova serien introduceres

1993 Nordsjö certificeres med ISO 9001

1994 Nordsjö bliver en del af Akzo Nobel, verdens største producent af maling

1996 Nordsjö får som den første malingsproducent i Europa retten til at anvende EU’s miljømærkning EU-blomsten.

1996 Nordsjö certificeres med ISO 14001

1997 Nordsjö får som første Nordiske malingsproducent godkendt at anvende det svenske Astma- og Allergiforbunds symbol på hele Bindoplast serien.

2003 Tinova VX lanceres – et unikt produkt og teknologi som ikke kræver grunding.

2006 Nordsjö lancerer den første vandig vinduesmaling

2008 Nordsjö lancerer Murtex V Nanotec – en ny unik facademaling baseret på nanoteknologi

2010 Nordsjö lancerer Nordens første miljømærkede spartelmasse – Spartel Eco

2011 – Nordsjö lancerer Light & Space (i dag Nordic Light) som med en helt nyt teknologi reflekterer op til 40 procent mere lys end sædvanlig vægmaling.

2012 – Nordsjö udvider sit sortiment indenfor træværksmaling med Superfinish, som giver en ekstrem hård og slidstærk overflade samt en fantastisk udflydning.

2014 – Nordsjö lancerer et nyt nordisk sortiment under en ny profil.

2014 – Nordsjö lancerer den banebrydende app ’Visualizer’ som for første gang gør det muligt for forbrugeren at se farven direkte på sine egne vægge, inden der overhovedet er kommet en dråbe maling på.

2014 – Nordsjö samarbejder med Artscape som skaber et farverigt Malmø med nogle imponerende vægmalerier på en række facader.

2015 – Nordsjö lancerer Diamond Floor, som er en Svane-mærket gulvmaling der er ekstrem plet- og ridsefast

2015 – Nordsjö deltager i projektet ’Sæt farve på Gøteborg’ som har til formål at skabe beskæftigelse og integration samt sætte farve på Gøteborg frem til byens 400-års jubilæum i 2021 – www.sattfargpa.se

2016 – Nordsjö lancerer Easy2Clean, en vægmaling som er ekstrem aftørringsbar.

2016 – Nordsjö samarbejder igen med Artscape som skaber 18 fantastiske vægmalerier rundt omkring i Gøteborg.

2017 – Nordsjö og Artscape sætter farve på Värmland hvor 29 internationale kunstnere skaber hele 32 vægmalerier i flere forskellige kommuner – www.artscape.se . Sponsorering af udstillingen The Garden, ARoS Kunstmuseum Aarhus i maj 2017.

2017 – Nordsjö lancerer Nordsjö Professional Xtreme 1, en Svanemærket loftmaling hvis teknologi modsvarer en professionel malers forventninger til en rigtig maling.

2018 – Nordsjö lancerer Colour Tester, en ny innovativ løsning til prøvemaling, med maling og mini-rulle i ét.

2018 – Nordsjö lancerer Nordsjö Professional Expert App, en opgradering fra den tidligere app, med nye funktioner såom projekthåndtering samt datablade for produkter, miljø og sikkerhed.

2018 – Nordsjö lancerer Nordsjö Professional Shop som tilbyder de professionelle malere mulighed for at bestille produkter med en click & collect-funktion eller med levering samme dag, plus samtidig adgang til at håndtere virksomhedens faktura, projekter og fremtidige materialebestillinger.

    PDF version

 

Farver indlæses...