Nordsjö Visualiser

Visualiser farven med det samme på væggen
Se

Indendørsmaling til matte vægge og lækre detaljer

Den bedste maling til vægge, lofter, gulve og træværk i soveværelset, stuen, børneværelset og køkkenet. Du får flotte vægge når du vælger en maling af god kvalitet, hvor overfalden er jævn og gode pigmenter giver farven det rigtige udtryk.

Nordsjös sortiment indeholder indendørsmaling til hele huset og til alle overflader – væg, træværk, gulv, møbler og skabe.

Ambiance Xtramatt vægmaling

Giver væggene en dyb og dæmpet, refleksfri overflade, som fremhæver farven. Helmat, samtidig med at den tåler slidtage og er let at tørre af. Glans: Helmat 4

Læs mere: Kombiner Årets farve med varme, naturlige farver 

Ambiance Silkematt vægmaling

Giver en mat overflade som tåler slidtage. En vægmaling som let kan vaskes af. Glans: Mat Perform+ Easy2Clean vægmaling

Læs mere: Lenas luftige soveværelse i vidunderlige naturfarver 

Nordsjö Perform+ Easy2Clean

Det er en mat maling, som kan vaskes uden at den flotte overflade ændres. Perfekte til vægge i gangen eller bag køkkenbordet, hvor slidtagen ofte er stor. Oplev en flot mat overflade. Den holdbare overflade gør at malingen er særlig velegnet til børneværelset, entréen eller køkkenet. Glans: Mat 10

Læs mere: En makeover af børneværelset i lækker karamell

Ambiance Sky loftmaling

Ambiance Sky er en helmat hvid loftmaling til indendørs brug på puds, beton, gips og glasfibervæv mm. Ambiance Sky har en lang åbenhed som gør påføringen lettere og giver et helmat refleksfrit loft som lyser op og har en jævn og pæn overflade. Glans: Helmat 2.

Læs mere: Høyere lofthøjde og supermatte vægger i stuen

Perform+ Diamond Floor gulvmaling

Nordsjö Perform+ Diamond Floor er en vandig halvblank ekstra hårdfør gulvmaling til anvendelse indendørs på træ- og betongulv, som udsættes for almindelig slidtage f.eks. i opholdsrum, kælder, gange mm. Glans: Mat 10

Læs mere: Spring ud i det, mal gulvet

Ambiance Super Finish

Ambiance Superfinish helmat eller halvblank er en unik polyuretanforstærket kvalitetsmaling med ekstrem god sammenflydning, høj overfladestyrke og ridsefasthed. Til indendørs maling af døre, karme, fodlister, samt til rustgrundede metalplader og ståldele. Glans 5 og 40.

Læs mere: Maling af møbler eller
Malede køkkenlåger i Anna Kubels hjem

Skal du igang med at male vægg?

Læs mere: Maling af vægge

Interiør bloggernes nye favorit – prøv den nye smarte Colour Tester fra Nordsjö. Da malerprojekterne har hobet sig op hos familien igennem en årrække, valgte hun at afprøve den nye lille Colour Tester fra Nordsjö, med maling og rulle i ét, i stedet for at man skal prøve at tænke sig til farverne på væggen, som man gør det med et traditionelt farvekort.

Læs mere: Interiør bloggernes nye favorit 

Farver indlæses...