Nordsjö Visualiser

Visualiser farven med det samme på væggen
Se
nordsjo master paint

Master produktsortiment til håndværkere

Et Svanemærket produktsortiment med maling, spartel og primer - specielt udviklet til håndværkere.

Master produktsortiment til håndværkere

Nordsjö Master er et unikt sortiment med væg-, loft- og træværksmaling samt spartel, der er specielt udviklet til håndværkere, som gerne vil have det lille ekstra - og selvfølgelig er hele sortimentet Svanemærket.

Produktsortiment

Håndværkere, der også udfører malearbejde, er en voksende kategori. For at imødekomme deres krav til miljømærket produkter af høj kvalitet, som også er både lette at anvende og har en fremragende dækning, har Nordsjö udviklet et specifikt sortiment - Nordsjö Master. Med andre ord har Nordsjö Master-produkterne alt det håndværkeren har brug for til et vellykket slutresultat, der giver tilfredse kunder.

Og for at gøre hverdagen lettere for håndværkeren, består sortimentet af grunder, væg- og loftsmaling, træværksmaling og spartel, som alle er miljømærkede med Svanemærket og er tilgængelige i udvalgte byggemarkeder, hvor håndværkere normalt gør deres andre indkøb af byggematerialer.

Med seks sprog på emballagen er det vores mål, at kune kommunikere effektivt med alle, der maler med vores produkter. Alt for at gøre det så let som muligt for brugeren at følge vores instruktioner og opnå de bedste resultater - hver gang. Nordsjö Master kan købes hos udvalgte forhandlere af byggematerialer.

Farver indlæses...