Nordsjö Visualiser

Visualiser farven med det samme på væggen
Se

Sådan beregner du den korrekte mængde maling

Beregn den korrekte mængde maling med disse praktiske tips.

Find den korrekte mængde maling

  1. Først skal du tage mål af det område, du skal male. Få en ven til at hjælpe dig med at opmåle væggenes bredde og højde med et målebånd og gang tallene med hinanden for at finde det totale antal kvadratmeter.

  2. Med samme beregningsmetode trækkes de kvadratmeter, der udgør vinduer og døre, fra det overordnede kvadratmetermål.

  3. Gang det nye antal kvadratmeter med det antal malingslag, du skal bruge - Vi anbefaler, at du medregner mindst to lag. Det er også en god idé at tage højde for ekstra maling til pletmaling.

  4. Til sidst divideres tallet med det m²/l-tal, der står på din malerbøtte (kan du ikke finde tallet på bøtten, kan du se produktoplysningerne online). Sådan når du frem til det antal liter, du skal bruge til dit malerprojekt.

  5. Glem ikke, at både malingstype og -producent vil gøre en forskel for dit projekt. Når du bruger en kvalitetsmaling, vil du opdage, at du opnår et bedre resultat med mindre maling. Mindre maling giver en bedre atmosfære - og en smuk finish.

Lommeregner maling

Find riktig antal liter maling på all produkter på produktsiden. Brug linken "Hvor meget maling skal du bruge?"

Gå til produktsiden her

Produktberegner

Spar tid og penge ved at bruge vores produkt til at bestemme, hvor meget du skal bruge, før du starter.

1

Vælg produkt

Vet du hvilket produkt du vil bruge?
Vælg et produkt for at beregne det korrekte forbrug.
Vælg produkt
Det anbefalede antal lag varierer fra produkt til produkt, så ved at vælge et produkt får du et bedre resultat.
2

Disclaimer

Nordsjö produktberegner skal kun ses som en vejledning. Beregningerne er baseret på dækarealer, der varierer, afhængig af den overflade der skal males og anvendte produkt. Mere information om disse produkter kan findes i produktinformationen, ved at bruge vores chatfunktion eller ved at ringe til vores kundeservice.

Malingsberegneren er udviklet efter bedste evne, men anbefalinger af maling kan variere alt efter overfladen, type af maling, glans og valgte farve.

Your Measurements:
Mængde information mangler:
For det bedste resultat anbefaler vi at bruge <b>2 lag</b> af <b>Nordsjö Ambiance Xtramatt</b> {coatAmount} for {productTitle}
Farver indlæses...