Nordsjö Visualiser

Visualiser farven med det samme på væggen
Se
Soverom hvit dør
Soverom hvit dør

Sådan maler du perfekte linjer

Trin for trin guide til hvordan du griber det an, når du skal male flere farver på væggen, uden at malingen løber sammen under maskeringstapen

Nogen gange kan det være nok at male en væg, en del af væggen eller måske bare et felt, for at få et helt nyt look i rummet.

Vrum
Vrum

Det kan være nok at male en del af en væg, for at få et helt nyt udtryk i et rum, sådan gør du:

  1. Mal væggen med den første farve.
  2. Når malingen er tør kan du lave rette linjer med maskeringstapen. Tegn med en blyant der hvor linjen skal være, brug et vaterpas så linjen bliver helt lige. Først skal du sikre dig at den tape du bruger, er den rigtige til underlag du skal male på. Nogle typer af tape sidder for godt fast og kan betyde at underlaget løsner sig når man trækker det af.
  3. Forsegl kanten på den påsatte tape med den farve du allerede har malet på væggen. Med andre ord, er den oprindelige farve på væggen hvid, skal du male den kant du ønsker at lave over med samme hvide farve, så kanten forsegles, og anden maling ikke kan trænge ind under kanten på tapen.

Når malingen er tør, kan du male med den nye farve. Fjern maskeringstapen når du er færdig med at male – før malingen er tør.

Soveværelse denim drift
Soveværelse denim drift

Skrå linjer

Du anvender samme fremgangsmåde selv om linjerne er skrå. Se hvor fint børneværelset hos Elisabeth er blevet med en skyline på væggen. Du finder hende på Instagram som @pureinterior. 

Børneværelse @pureelisabeth_
Børneværelse @pureelisabeth_

Vælg den samme farve og mal en bjergkæde

Barneværelse
Barneværelse
Farver indlæses...