Nordsjö Visualiser

Visualiser farven med det samme på væggen
Se
Overvejer du at hyre en professionel maler? Følg vores sådan-gør-du-guide, som viser dig, hvordan du finder den helt rette maler for dig.
Sadan vaelger du en maler

Sådan vælger du en maler

Vil du hyre en maler? Sådan finder du den helt rette.

  1. Før du finder en maler online eller beder en ven om en anbefaling, er det vigtigt at vurdere det arbejde, der skal udføres. Lav en liste over det, der skal ordnes og hvor, og husk at indbefatte evt. forberedelse. Dette vil gøre det lettere for maleren at give dig et nøjagtigt overslag.

  2. Få overslag fra mindst tre forskellige malere. Hvis det er muligt, så lad dem komme hjem til dig, så de kan besigtige projektet. Det er vigtigt, at deres overslag omfatter alle aspekter af arbejdet, inklusive al klargøring.

  3. Vær ikke bange for at stille spørgsmål. Hvem skal sørge for at flytte møbler, tildække dem og rengøre lokalet efter endt arbejde? Omfatter deres arbejde en garanti? Er maleren forsikret? Kan de fremvise anbefalinger fra tidligere kunder? Hvordan ser deres arbejdsplan ud?

  4. Spørg, hvem der forsyner malingen. Hvis det er dem, så hør, om de bruger Nordsjö maling.

  5. Husk at lytte til din mavefornemmelse. En god, professionel maler skal være sirlig, saglig, komme til tiden, høflig og klar til at svare på spørgsmål og komme med forslag. De bør brænde lige så meget for dit malerprojekt, som du gør.

Henter dataene, vent venligst...