Nordsjö Visualiser

Visualiser farven med det samme på væggen
Se
Brun sort husfarve

Drømmested tætt på søen

Vi fortryder ikke et sekund, at vi har bygget på denne plads, det er vores drømmested, og om sommeren kommer det helt til sin ret. Se film.

I fire år har Jannicke og familien boet i huset, som de kalder Strandhuset. Du finder Jannicke på Instagram @aimforhappiness og blogg AimForHappiness


Vi fortryder ikke et sekund, at vi har bygget på denne plads, det er vores drømmested, og om sommeren kommer det helt til sin ret. Jeg elsker, at her er så roligt, men alligevel i nærhed til det meste og kun en bådtur fra Oslo. Det er ingen gennemkørsel her, og de få gange vi hører en bil, så er det når vi får gæster eller naboen der kommer hjem. Vi bor så tæt på søen, at vi kan høre al livet der, bådene, vinden i træerne og fuglekvidder. For at nyde det fuldt ud, har det været vigtigt for os, at huset kom helt til sin ret, og vi kan nyde udendørs livet omkring det til fulde, siger Jannicke.

Manden i huset, Espen, er den der har bygget alt på vores udendørsområder. Han byggede et nyt udendørs område sidste år ved vores ude-bruser, og i år har de lavet terrasse hele vejen rundt om indgangen.

Brun-svart fasadfärg @aimforhappiness


Facaden er malet med farven Mountain River, en dyb og varm sort farve. Vi anvende malingen Nordsjö One Super Tech, som er en selvrensende dækkende akrylmaling til træfacader. Den tykke konsistens giver en lag af maling, som giver en ekstrem god dækkeevne og holdbarhed af farven. Familien, som har bygget sit eget hus på Nesodden, i Norge havde brug for en maling som kunne tåle vejr og vind, og som er holdbar i mange år. Jannicke fortæller: Hvis et hus kan skinne, så er det dét vores hus gør – vi synes i hvert fald, at det er blevet rigtig flot efter nogle lag maling.


I vores seneste kampagne har vi samlet de tips, de produkter og den inspiration der er brug for når man vil male med omtanke. Og med ’omtanke’ mener vi både miljøvenligt for vores miljø, og for dig og dit hus. Lad os forklare det lidt nærmere…


Ljus grå terrassolia @aimforhappiness

Velkommen til Terrassestien


Hjemmet har mange terrasser, og familien vil gerne have at hjemmet skal blive en forlængelse af naturen rundt om. Hensigten skal være, at man kan slappe af efter et morgenbad, skylle fødderne i ude-bruseren, tag-terrassen skal kunne tage imod store fester, dans til de sene timer og her skal være plads til leg. Udedelen foran huset skal også kunne anvendes som racerbane med løbehjul og skateboads af børnene. De har valgt at træbeskytte hele terrassegulvet med Nordsjö Tinova UV Super Terrace terrasseolie i farven Ejlinge. Olien trænger godt ind i træværket, og forhindrer fugtindtrængen og sprækker. Produktet beskytter rigtig godt mod UV-stråler, hvilket betyder at træværket kan holde sig flot længere.

- Dette var meget vigtigt for os, da der for eksempel er sol på tag-terrassen fra solen står op til omkring otte-tiden om aftenen. Jeg synes farven Ejlinge giver et svalt udtryk, og er flot sammen med farven på facaden og ikke mindst sammen med de blå detaljene på vores hoveddør og søen som vi ser fra alle rum i huset og fra udendørs området.

Ljus grå terrassolia @aimforhappiness
Pigerne nyder en stille stund på bambus-bænken efter en skylle i udendørs bruseren.


- Om sommeren så har vi en ekstra følelse af at på et feriested. Det er ofte vi hører Espen sige, når han kommer op på tag-terrassen om sommer: ’Vi bor jo på rivieraen. Så da vi afbestilte vores planlagte rejser i sidste øjeblik, så er det altså ikke så slemt at tilbringe ferien her i stedet for. Vi vil nok tage nogle små ture med overnatning hist og pist, men ja, vi skal også nyde vores udendørsområde, som føles helt nyt efter at det har fået noget maling.

Farvepalett - Jannickes interiør

Heart Wood farve i entreen

Farven Heart Wood i entreen

Blå farve i soveværelse

Farven AimForHappiness Balance i soveværelset

@aimforhappiness farver

Farven AimForHappiness Blue på stuevægge

Jannicke Valen med bloggen AimForHappiness er en interiørkonsulent og har et brændende hjerte for farver og interiør. Du kan finde hende på Instagram @aimforhappiness

Maling og musikk


For at resultatet skal være så godt som muligt, er det også vigtigt, at du føler dig motiveret og energisk - hele vejen! Når alt kommer til alt, er du nødt til at gøre jobbet, og at male huset bør ikke være en generende sommerarbejde! Vi i Nordsjö vil gerne hjælpe dig med dette!

Vi har derfor lavet nogle spillelister til Spotify, specielt tilpasset de forskellige maleriprojekter. Det betyder ikke noget, om du er en funk-fanatiker, popprofessor eller EDM-danser - dette er spillelister for alle!

Nordsjö on Spotify
Henter dataene, vent venligst...