Nordsjö Visualiser

Visualiser farven med det samme på væggen
Se
Facade og terrasse hos @aimforhappiness @lapptussan

Tips, råd og inspiration til alle dine udendørs projekter

Sommeren er for de fleste af os en skøn periode. Nogle varme lyse måneder om året, hvor vi kan være ude og nyde naturen og solen. Har du et hus og en have, er det også perioden, hvor du bliver opmærksom på, hvad der er brug for at fikse. Måske er det et større projekt som husfacaden eller lidt mindre som terrassen, døre eller vinduer? Uanset hvad du har brug for at fikse, så har vi alt til dit projekt her. 

Smukke udepladser hos @aimforhappiness @greatshotsbynumber10 @ma_bick

Smukke udepladser hos @aimforhappiness @greatshotsbynumber10 @ma_bick

Hus, vinduer, døre, terrasser og stakit udsættes for vejr og vind hele året, men det er kun i de mere lune måneder, vi kan fikse disse udsatte områder. Der er lagt store investeringer på jeres hjem – tænk derfor på hvor vigtigt det er kontinuerligt at holde facaden – uanset om den er af træ eller puds. 

Havemøbler, dør og vinduer hos @tjugondehusknuten, @lapptussan og @villalovudden

Havemøbler, dør og vinduer hos @tjugondehusknuten, @lapptussan og @villalovudden 

På denne side giver vi dig alt fra farveinspiration til konkrete tips til hvordan du skal male – uanset om det er din facade, terrasse eller havemøblerne. Scroll ned og bliv inspireret af alle tænkbare farver og lær alt om hvordan du før- og efterbehandler samt maler dine værdifulde og kære udendørsprojekter.

Facadeinspiration & farver

Selvrensende maling og træbeskyttelse

Vask og vedligeholdelse

Haveinspiration 2022

Fetching the data, plz wait..