Nordsjö Visualiser

Visualiser farven med det samme på væggen
Se
Beige neutral farve på selvrænsende facade

Neutral matt facadefarve - moderne og smukt

En mat grå facadefarve fræmhever dit pudset hus. Med farven Deep Sarcelles på facaden, stilfulde hvide vinduesrammer og en sortmalet udvendig dør får du et moderne, men alligevel klassisk look.

Pudset hus i neutral farve


Malede pudset hus er et smukt syn. Huset på billedet er malet i den grå beige Deep Sarcelles-farve og har hvidmalte vinduesrammer, hvilket giver et stilfuldt indtryk. Fundamentet er malet i en lidt mørkere farve for at give vægt og forankring til huset.

Indgangen består af en sortmalet dobbeltdør med hvide rammer,  der giver en perfekt kontrast med både Deep Sarcelles og den lettere, brolagte gårdhave, der strækker sig rundt i hele huset.

Facade Murtex maling i farve Dark Sarcelles

Hvilken maling er bedst til pudset huse?

Huset er malet med maling Nordsjö Murtex Stay Clean, som er en helmat fasademaling. Murtex StayClean er beregnet til puds- og betongfacader. Malingen er selvrensende og vil holde facaden flot og pæn år efter år - normalt hjælper regnvandet med at vaske overfladen ren og fjerner både forurening, snavs og algebegroninger fra overfladen. Så du behøver ikke at rengøre og må hellere slappe af i sommersolen.

Til dør- og vinduesrammer anbefaler vi at male med slet One Door and Window Tech.

Der er større mangfoldighed i valg af farvetone end kun grå toner. Vi ser helt klart også både beige og gyldne toner som neutrale farver. En ”snavset” eller støvet farve har en smule sort i sig og dette sorte er vigtig for, at farven ikke skal blive for stærk, når den kommer ud i dagslyset og bliver malet op på en husfacade

Gul facademaling

Villaen er malet i farven Never og Nordsjøhvid.

Moderne nybyggede huse, som oftest er funkisinspireret, fungerer godt i sort, grå og hvid. Der er sket en tydelig forskel fra 80'ernes farveglade huse. Den hyppigste fejl er absolut at vælge for kraftige farver, fordi man ikke tænker over hvordan farven ser ud på en stor facade. 

Tag udgangspunkt i naturen. I det hele taget er naturen ret nedtonet og sammenhængende. De stærke farver findes i detaljer som fx blomster. Hav det i baghovedet, når du tænker farvesammensætning til et hus.

Pudsfacade i blå og beige farve

Blå facader har ikke været almindelige historisk set, da den blå pigment var ret dyr. Det kan desuden være lidt svært, at vælge den helt rigtige blå nuance til udendørs brug, da de blå farver har en tendens til at blive for kraftige, da den blå himmel er med til at forstærke den blå farve.  

Med en nøje udvalgt blå, og i det rigtige miljø, kan den blå palette dog fungere perfekt – f.eks. i en havsnært miljø eller i kombination med rå klipper.

Blå fasademaling

Blå facadefarver Spring Tides og Summer Dunes. Grå brun farven Season Tides.

Henter dataene, vent venligst...