Nordsjö Visualiser

Visualiser farven med det samme på væggen
Se
Male udendørs

Husmaling av absolutt høyeste kvalitet

Vores bedste træbeskyttelse til facader af træ nogensinde – Nordsjö One Supreme. En moderne halvmat træbeskyttelse af absolut højeste kvalitet der både beskytter facaden og sørger for at dit hus ser nymalet ud i mange år. Træbeskyttelsen, der er udviklet og tilpasset til vores nordiske klima, er desuden miljømærket med Svanen.

Opfyld drømmen om en fuldendt træfacade

Det nordiske klima er utroligt hårdt for træfacader og dagens husejere stiller høje krav til produktet, hvis opgave er at både beskytte facaden og sørge for at huset ser nymalet ud – år efter år. Derfor har vi hos Nordsjö arbejdet intensivt på at udvikle og teste forskellige formuleringer, og med Nordsjö One Supreme har vi nu produceret et fantastisk produkt med mange stærke egenskaber, der lever op til drømmen om den perfekte træfacade.

Nordsjö One Supreme - en fasadfärg av absolut bästa kvalitet

Et produkt der viser husets bedste side - længe

En træbeskyttelse af højeste kvalitet er en god måde at forlænge følelsen af et nymalet hus. Nordsjö One Supreme er selvrensende, hvilket betyder at minimalt med snavs fæstner til malingsfilmen og at overfladen let skylles ren, når det regner. 

Med Nordsjö One Supreme får du samtidig en moderne og fantastisk halvmat finish og ikke mindst en enestående glans- og farveholdbarhed. Alt for at gøre produktet ekstra velegnet til jer, der ønsker at holde træfacaden frisk og levende i mange år. 

Følger du vores anbefalede systemmaling, har du en yderst god beskyttelse af træfacaden i op til 16 år. Ved at vælge et rigtigt godt premium produkt til dit hus, der kræver minimal vedligeholdelse, kan du simpelthen bruge din tid på bedre ting – hvorfor ikke anlægge en skøn have, planlægge en swimmingpool eller simpelthen bare nyde tiden med solen på din terrasse.

Trävägg målad i Nordsjö One Supreme

Med exceptionelle egenskaber, der letter malerarbejdet

Nordsjö One Supreme har en ekstra fyldig konsistens, hvilket gør den utrolig nem og enkel at male med. Produktets exceptionelle dækkeevne og at man får meget maling på penslen betyder at den er meget nem at bearbejde og derfor er meget populær at male med. 

Produktets enestående dækkeevne betyder også, at der kun er brug for 1-2 lag ved ommaling. Nordsjö One Supreme er desuden hurtigtørrende, hvilket også er en meget vigtig fordel, der letter malerarbejdet og er med til, at du vil blive hurtigere færdig med dit projekt.

Täckfärg måla utomhus

Vores bedste træbeskyttelse - desuden miljømærket med Svanen

Med omtanke for din træfacade har Nordsjö produceret den bedste træbeskyttelse til facader af træ, som Nordsjö nogensinde har lanceret. Produktets fantastiske egenskaber gør Nordsjö One Supreme til det selvfølgelige valg til vores nordiske træfacader. En stor fordel er desuden, at produktet er miljømærket med Svanen. Nu er der derfor ingen hindringer for, at du får en smuk facade, som du kan have glæde af i mange år fremover.

Nordsjö One Supreme – karekteristiske egenskaber

  • Suveræn Dækkeevne
  • Enestående glans- og farveholdbarhed 
  • Selvrensende og hurtigtørrende
  • Fyldig konsistens gør påføringen enkel 
  • Kun 1-2 lag ved ommaling 
  • Op til 16 års beskyttelse ved anbefalet systemmaling
  • Fantastisk halvmat finish (glans 20)
  • Miljømærket med Svanen
Farver indlæses...