Nordsjö Visualiser

Visualiser farven med det samme på væggen
Se
Vita hus

Hvide og lyse husfarver

Hvis der er noget, vi er kendte for her i Norden, så er det vores kærlighed til det lyse og det friske. Bliv inspireret af vores pragtfulde hvide palette, som giver en smuk hvid følelse til facaden.

Hvide husfarver

Nordsjö ONE Supreme, Modest White @3res

Hvid er ikke bare hvid

Når man vælger at male sit hus hvidt, kan det ofte virke som det mest enkle og trygge valg – for det er både neutralt og holdbart, da mange tænker at man ikke bliver træt af hvidt. Og det er helt rigtigt! En smuk hvid farve på facaden, er både nutidig og tiltrækker en større målgruppe.

Friskt, lyst og moderne er ord, som mange associerer med en hvid facade, og vi ved at det længe har været populært og trendy, at male både vægge og husets facade i en lysere farveskala. For er der noget, vi er kendte for i Norden, så er det vores kærlighed til det lyse og det friske.

Det man skal tænke på, når man skal vælge sin hvide nuance, er at hvid ikke bare er hvid, og at der ikke findes en hvid som er perfekt til alt. Hvis man vælger en helt ren hvid farve uden nogen toning, vil husets facade opleves som selvlysende og lidt blåligt. Hvis man vil opnå et mere blødt indtryk, så bør man vælge en hvid farve som både har lidt gult og lidt grå i. 

Hvidmalet hus

Farven på huset herover hedder Mountain Snow og detaljerne er malet i farven Modest White. 

Passer alle hustyper i hvid?

– Med hver husstil i historien er der fulgt en farvepalette med, som harmonerer med stilen og skaber en harmonisk balance. Visse typer huse blev helt enkelt ikke malet hvide og de huse kan så let komme til at se helt forkert ud i en hvid far. Så der er ikke et enkelt svar på det spørgsmål. Det må helt enkelt afgøres fra hus til hus, siger Ann-Charlotte Linde, Nordsjös Colour Manager

Hvide huse

Den friske og pragtfulde hvide pallette

Den hvide palette indeholder en lidt lysere del, specielt til dig der vil have en behagelig hvid farve til din facade, en farve som hverken er blændende eller blålig. Her ser vi blandt andet de behagelige og smagfulde farver Sand, Fjällvit, Nordsjö egg white, Nordsjö white og Nordsjö modest white.

 
I den lyse palette finder vi også de lidt mere dæmpede og bløde hvide, som ikke fremstår lige så tydelige op mod deres omgivelser. De kan desuden med fordel anvendes som en kombination til en stærkere facadefarve, da de er mere dæmpede i deres fremtoning. Her ser vi blandt andet de smukke farver Nordsjö origami, Mountain snow og Imma.

Hvidmalet hus

Hvide træfacade i farven Nordsjö Modest White

Modest White hvidmalet hus

Farven Modest White er anvendt på huset oven

Hvidmalet hus
Hvidmalet facade

Her ser vi den klassiske hvide farve Nordsjö White

Lys maling på huse

Her ser vi den smukke farve Light Sand på facaden og detaljerne.

På billedet herunder til venstre ser I farven Fjällvit på facaden og på detaljerne. På billedet til højre er facaden malet i farven Nordsjö egg white og detaljerne rundt om døren i den smukke grå farve Gråberg.

Hvide hus

Facaden til venstre er malet i farven Base White og facaden til højre i farven Nordsjö egg white.

Hvide træhus

Facaden er malet i farven Base White med malingen ONE Super Tech

Smukt hvidt ny funkishus 

Dette ny funkis hus - med sin mere rene og enkle arkitektur – er malet i Nordsjö white og tilbygningen i farven Blyertsgrå..

Funkis hvide huse

Facade malet i farven Nordsjøhvid

Kolonihave drømme

Hvide sommerhuse

Facaden er malet i farven Nordsjö white. 

Nu når foråret og sommeren nærmer sig, så er vi mange der drømmer om solrige dage og lange varme aftener. Selv drømmen om et hyggeligt sommerhus eller et lille sødt kolonihavehus, plejer at blive større, når foråret spirrer. Her vil vi gå i græsset med bare fødder og hygge om blomsterne, indrette små udemiljøer og byde naboerne ind til lidt kaffe.

Det romantiske lille kolonihave-hus herunder er malet i vores klassiske hvide farve Nordsjö white. Selv vinduesdetaljerne og de charmerende vinduesskodder er malet i samme farve. 

Et drømmende tårnhus

Dette smukke tårnhus er farvelagt i farven Mountain Snow. Også husets detaljer har fået samme farve.

Hvide huse

Farve Mountain Snow

Hvide husfacade

Smukke døre- og vinduespartier på en facade, kan virkelig gøre et stort indtryk. Se bare dette smukke hus herunder. Farven på huset er Mountain Snow og detaljerne er malet i Modest White

Hvid husmaling
Hvid facade

Det stilige hus herunder er malet i den beroligende farve Nordsjö origami. Med en hvid facade, kan man vælge at farvelægge detaljerne, såsom vinduer, døre, altan, vindskeder m.m., i både en lys eller mere sober og mørk, farve som f.eks. Deep Sea som I ser her.

Hvid facadefarve

Facaden er malet i farven Nordsjö origami

Ved denne vidunderlige herregårdsvilla - som er smukt indrammet af sommergrønt – forestiller vi os, at hyggelige sommerfester og skøn æbleplukning finder sted. Her er både facaden og husets deltaljer malet med den beroligende farve Nordsjö modest white.

 

Modest white hvid facademaling

Facaden er malet i farven Nordsjö modest white

Modest white hvid facademaling

Facaden er malet i farven Nordsjö modest white

Den moderme en-plansvilla herunder er malet i farven Mountain snow og her er vinduerne malet i den lyse farve Fjällvit og døren i den smukke blå farven Blue DuskModest white hvid facademaling.
Hvide facade med træbeskyttelse

Glem ikke at give træterrassen og dine udemøbler lidt omtanke

Uanset om din udeplads er i form af en have eller en altan, så er det et skønt fristed, hvor du kan få ro og fred, og bare være. Så læg lidt ekstra omtanke på denne plads og lad møblerne, i alle deres former og størrelser, blive sommerfine ved hjælp af lidt maling.


Læs mere om vores haveinspiration her vores terrasseinspiration

Hvid facadefarve
Henter dataene, vent venligst...