Nordsjö Visualiser

Visualiser farven med det samme på væggen
Se
Sæt farve på fantasien på børneværelset

Drømmeværelset

Lad os sætte farver på børnenes fantasier
 

En ny undersøkelse fra YouGov viser at færre enn 1 av 10 barn selv får bestemme hvordan deres egne rom skal se ut. Det er derfor vi nå lanserer Drømmerommet, et verktøy som skal hjelpe barn å bli mer delaktige i designprosessen. En ny undersøgelse viser at 9 ud af 10 børn ikke er med til at vælge indretningen af deres eget værelse. Med ’Drømmeværelset’ vil vi gøre det nemmere for børnene at formidle deres ønsker.


 

Indretning er altid aktuelt, og i dag ser mange det at indrette sit hjem udfra de nyeste trends som en fritidsinteresse. Spørgsmålet er så hvem vi egentlig indretter for? YouGovs undersøgelse viser, at det ofte er forældrene som bestemmer børnenes indretning – også blandt de forældre som fortæller, at de hovedsagligt bliver inspireret af deres børn. Det tolker vi som, at viljen hos forældrene findes, men at det i praksis er svært at involvere børnene i indretningsprocessen. Det håber vi, at vi kan være med til at ændre på! 

Knudepunktet for ’Drømmeværelset’ er en specielt udviklet malebog. Bogen indeholder sider med forskellige værelser, hvor barnet nemt kan farvelægge og tegne sit drømmeværelse. Barnet kan udfolde sig med egne farver og idéer, og lade fantasien få frit løb. Når der er malet færdigt, kan bogen eller siderne afleveres i en Nordsjö butik, hvor den/de tolkes af en af vores farveeksperter, som herefter giver forslag på hvordan indretningen kan blive til virkelighed. 

Tanken er helt enkelt at ’Drømmeværelset’ skal fungere som en bro mellem barnets livlige fantasi og hjemmet faktisk forudsætninger. Vi vil hjælpe med at give børnene en stemme, og samtidig støtte de forældrer som gerne vil involvere sine børn, men som ikke helt ved hvordan de gør det nemmest.

Vi håber, at vi ved hjælp af ’Drømmeværelset’ kan fortsætte med at gøre verden lidt mere farverig. Målet er som altid det samme – færre regler og fastlagte mønstre, og mere kreativitet og personlighed. Vi vil rigtig gerne opmuntre forældre til at turde byde sine børn med i processen. Børneværelser er for børn - og forældrene bestemmer jo sædvanligvis over alle de andre rum i hjemmet. 

Om undersøgelsen

Undersøgelsen er udført af opinions- og marknedsundersøgelsesvirksomheden YouGov. I perioden 18.-23. november 2020 blev der i alt gennemført 952 interviews via internettet med forældre til børn i alderen fra 3-10 år i Sverige.

Henter dataene, vent venligst...