Nordsjö Visualiser

Visualiser farven med det samme på væggen
Se
Barnerom

Drømmeværelset

I vores undersøgelse ser vi, at 9 ud af 10 barn ikke selv får lov til at vælge farve til sit værelse. Her finder du inspiration, hvor både farvevalget og renoveringen er lavet sammen med børnene. 


 

DIY Danmark

 

Dan og Line, som har Instagram kontoen @DIYDanmark, er sammen med sine 3 børn en rigtig do-it-yourself familie. De bygger, ordner og fikser. Maler gør de selvfølgelig også. Line fortæller: ’Vi elsker Nordjö og har altid børnene med i processen, når vi skal indrette deres værelser. Det er så hyggeligt og vi viser gerne meget mere i den næste tid – vi er snart færdige med børneværelset”. Læs mere på www.diydanmark.dk, eller følg familien på Instagram Dan & Line (@diydanmark).

Nymalet børneværelse hos @diydanmark med grønne vægge og loft

Familien renoverer sammen 

 

Familien tager altid sammen til butikken for at vælge maling. Allesammen kan godt lide at prøve nye farver og er ikke bange for de lidt mere farverige paletter. De tager altid farveprøver med hjem og ser hvordan de passer sammen, og for at se hvilken stemning farven giver i værelset. Farverne i hele huset skal følge en rød tråd, men også passe til barnets smag. Line fortæller også, at familien gerne vil prøve farverne fra farvepaletterne, som er blevet præsenteret sammen med Årets farve 2021 Brave Ground. Nordsjo Årets kulör 2021 | Brave Ground™

Farver i børneværelset passer med resten af husets farver

Vægge og loft males i drengeværelset

 

Sidst var det deres søn Mads, 5 år, som var med til at indrette sit værelse. Farverne han valgte, var en lidt mørkere grøn til væggene og en lysere grøn til loftet. Så flot! Værelset er malet i farverne Midnight Garden och Tranquil DawnAmbiance SilkesmattColor Tester.

Vegg og tak males på barnerommet

Olivia og børneværelse-drømme

 

Olivia som har IG-kontoen @stylebyoliviaangeline og som i 2017 blev valgt til Norges mest inspirerende ’instagrammere’ @stylebyoliviaangeline renoverede for nylig datterens værelse sammen med datteren. Farven de malede med er fra Olivias egen farvekollektion og hedder Olivias LysBeige. Jer som ikke allerede følger Olivia og gerne vil se hendes fantastiske inspiration, kan se det her @stylebyoliviaangeline.

Stylebyoliviaangeline gutterom

Drengeværelse med lidt polstring

 

Drengeværelset er perfekt til leg med vennerne. Væggene er malet i en dæmpet blågrå farve, og de mørke felter er lavet af kork, som samtidig fungerer som lyddæmper. Smart ikk´? 

Stylebyoliviaangeline gutterom

Claudia BehnanClaudia Behnan som har IG-kontoen @claudia.behnan, eeelsker indretning, er lidt vovet og går ”all in” med mørkere farver, hvilket gør, at hendes hjem er lidt anderledes end andres, i de svenske sociale mediers landskab. Hendes søn Charlie var vokset fra sit børneværelse og det var tid til en make-over.

Drengeværelse med mørke farver @claudia.behnan

Teenageværelse med en hyggelig hotelfølelse

 

Farven som Charlies værelse er malet med, er farven Clear Calais ON.00.58 og er en mellemgrå, lidt koldere farve. De malede også lister og vindueskarmene i samme farve, hvilket gav en effekt af en total indramning af værelset. Den lysere farve hedder Light Calais GN.01.88 og er en blød, hvid farve. Claudia fortæller: "Jeg er supertilfreds og det er @mxchalle193 også fordi han selv har fået lov til at vælge farverne”.

Grå vægge i teenageværelset @claudia.behnan

Farvevalg

 

Charlie har været med i hele processen – fra valg af farve på væggene, til at vælge indretning samt male og spartle. For jer der allerede følger Claudia på de sociale medier, kommer det nok ikke som nogen overraskelse, at farvoritfarven hjemme hos dem er grå. 

Sådan gik det til: 

 

Claudia og Charlie tog til PeGe:s for at vælge farve. De udvalgte sammen 8 farver, som skulle kunne fungere hjemme hos dem, men tænkte også på om Charlies værelse får lys fra nord eller syd, hvor meget lys værelset får fra hans vindue og også hvilke farver resten af møblerne har eller skulle have. Det er også vigtigt, at alle farverne i huset passer sammen. Til sidst faldt valget som sagt på Clear Calais og for at kontrasten ikke skulle blive for stor, så valgte de farven Light Calais.

Charlie har været med i hele processen – fra at vælge farve til væggene, indretningen samt malet og spartlet. I som allerede følger Claudia på de sociale medier, bliver nok ikke forbavset, da favoritfarven er grå. 

Clear Calais kan også fåes som Colourtester

Materialet som Claudia delar på sine sociala medier, er så lækkert og vil helt sikkert få dig til at smile. Klik på nedenstående links og få endnu mere legende indhold.

Instagram | TikTok

Henter dataene, vent venligst...